Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
50
Favori
59.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yedekte kalan domainlerden ufak bir site açsam fena olmayacak gibi duruyor, bazen ufak ufak hoşuma giden bir kaç oyunu da çevirmiştim. Garip şekilde hoşuma gidiyor çeviri işi  

• DLC biter.

Genel olarak puanım 7 ile 7.5 arasında.

Oyunda ciddi performans problemi var. Starfield zaten ağır bir oyun. Performans sorunlarıda olunca çekilecek çile değil. Ağzını bozuyor insan.

Bazı görevler tekrara bağlıyor, lokasyonlar benzer, düşmanlar itici.

Ana görev kalitesi ve hikayesi yüksek. Tüm olayı 1 haritada toplamışlar. Dolu dolu içerik var. Ana oyunda neden daha az gezegen koymamışlar diye insan sorguluyor.

Premium edition aldığım için ekstra bir ödeme yapmadım dlc ye. Tam ücret verilmez ama %50 indirime girince alınır.
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

Hadi hayırlı olsun, DLC paketi ve yeni satırların güncellemesini yükledim. Araca binme problemi çözülmüş olması gerekiyor, satırlar arayüzde değildi. Test edip dönüş sağlayabilirseniz UI port yapan arkadaşla duruma göre tekrar iletişime geçerim.

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS
  • Jerksabird J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürleri kardeşim eline emeğine sağlık 👏👏👏👏

hocam süper olur, belki de bir sürü çeviri bu platforma da gelir sayende

elinize sağlık merak ettim bakalım nasıl olmuş yama

• DLC bitti, ana oyundan daha iyiydi benim için 8.5/10 puanım.

Çok ciddi bir optimizasyon sorunu mevcut en kısa sürede patch gelmesi lazım.

• Yok abi o kadar çabaladım ama oyunu bıraktım delirtti beni artık

Arkadaş bu yakında ki kişileri nesneleri bazen bulanık gösteriyor bir türlü çözüm bulamadım, denemediğim şey kalmadı 60fps modları, grafik kodları yükledim tekrar sildim yok yani.Bildigin mesela dibinde ki adamın kaskı bulanık oluyor bazen geç yükleniyor

Hele ki Fallout 4 yeni nesil guncellemeden çıkıp bunu oynamak bildiğin 10 sene geriye götürüyor seni. Fallout 4ün grafikleri bunun yanında Ferrari gibi, Çamur gibi görüntü var starfieldde. Bu kadar ayrıntılı bir oyunu kötü grafikle oynamam açıkçası sabır ister. Bethesda hep birşeyleri eksik bırakıyorsun be kardeşim
    Gerçi cihazlada alakası vardir. Bende Séries S var... Xde de durum aynı mi bilmiyorum ama Baldurs gate 3 ,Witcher yeni nesil güncelleme,Cyberpunk 2077 ,Fallout 4 yeni nesil bu oyunlarin hepsinin grafikleri Starfieldden kat ve kat iyi

pc'de mi oynuyorsun?
  • Caped 117 Crusader C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Xbox Series

bunları ben çektim oyun temiz gözüküyor bulanıklık yok, motion blur, depth of field, film grain kapatın istiyorsanız

Hocam oyunda bu ayarlar yokki nereden kapatıyoruz Xbox series S de oynuyorum

ayarlar display kısmında var bende hepsi kapalı belki series s'de yoktur bilemiyorum

Sorunu buldum sanırım, Modlar yüzünden bu seçenekler çıkmıyormuş . Gidip Series S performans modu 60 fps modu falan yükledim onlar yüzümden oyun çamur gibi olmuş sonra kaldırdım hepsini, Normal bethestanın 30 fps performans modunu yükledim yağ gibi akıyor şimdi gayet güzel oldu ,Fps biraz düştü ama o kadar sorun edilecek bir durum değil. Hatta Rdr 2 de ki 30 fpsden daha iyi geldi gözüme,

Yardım için sağolun hocam
    Series S 60 fps açıyor oyunu Bethesda getirmişti güncellemeyi.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.