|
Bu piyasada daha uygununu göremedim varsa bilen söylesin sileyim. Sıcak sayılır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzfa -- 15 Haziran 2021; 10:27:18 > |
|

1 Mobil
|
Bu piyasada daha uygununu göremedim varsa bilen söylesin sileyim. Sıcak sayılır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzfa -- 15 Haziran 2021; 10:27:18 > |
|
Geçen hafta bir arkadaşa aldık bilgisayarı. Klavyesi aydınlatmalı ve üzerinde parmak izi okuması var. Bu bilgileri alırken bilmiyorduk. Wifi 6 teknolojisini destekliyor. Yüksek fan sesleri yok cihazda. Malzeme hissiyatı güzel. Ofiste kullanmak için aldık biz ama orta düzey oyunlarda oynatır muhtemelen. Şimdilik cihazdan memnunuz. |
| _____________________________ |
|
200 TL düşmüş sadece Kampanya bitince 7.200 TL her zaman her yerden alınır |
|
|
bana sadece autocad vb mühendislik programlarını kullanacağım bir laptop lazım. bunu önerir misiniz? 7000 bütçem var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peykani -- 16 Haziran 2021; 12:33:24 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 16 Haziran 2021; 15:27:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
21 haziranda Amazon prime indirimleri var vaktiniz varsa bekleyebilirsiniz. Şu an da da Hepsiburada da KDV indirimi var ne kadar indirim olur tartışılır bakabilirsiniz. Ben almadım 1000 TL daha fazla verip nitro serisi almayı tercih ederdim herhalde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
315 lira daha yukarı çıkabilirseniz 1650Ti ekran kartı + 120hz ekran + 10200H işlemcili şu modele 600 lira daha yukarı çıkma şansınız varsa da yukarıdaki modelin 256GB yerine 500GB olan versiyonuna göz atabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croatoan -- 16 Haziran 2021; 20:31:17 > |
|
|