|
TTNet Vdsl 50mbps (8 upload) kullanıyorum. Fiyatı 2 yıllık taahhüt ile 130tl. Bunun yanında sabit telefon aktifse fiyatı bu şekilde, yoksa faturaya +10tl ekliyorlar. Bizde neredeyse hiç kullanmasak ta telefon var, yani 130 + en az 30 TL ödüyoruz. -Bugün apartmana Superonline altyapısı geldi ve ufaktan bir araştırma yaptım. İlk olarak fiyatı olabildiğince kısmak için 35mbps pakete baktım. 1-2 yıllık taahhüt seçenekleri veriyor anladığım kadarıyla ve 100-110tl arası değişiyor. Aslında fiyatlar TTNet'e bakarsak her türlü daha uygun fakat merak ettiğim sabit telefon olayı. Burada bununla ilgili bir zorunluluk veya ek ödeme tarzında bir şey var mı? Yoksa tamamen sabit fiyatlar mı? -İkincisi taahhüt ile ilgili. 2 sene de yapsanız 1 yıl sonunda ceza ödemeden çıkabilirsiniz şeklinde kaynaklara rastladım. Yalnız BTK'ya falan mı bilmiyorum, itiraz ederek gelen cezayı iptal ettiriyorsunuz şeklindeydi. Yani kesin bir sonucu var mı, eğer %100 bir durumsa o zaman neden ve nasıl 2 yıllık taahhüt imzalatabiliyorlar biraz kafam karıştı. Ayrıca geçiş yaptırma durumunda bu cezaları karşılayan kampanyalar oluyordu. Öyle bir şey var mı veya miktarlar nedir? (Ben taahhüt yapalı 5 ay oldu ama şu anki toplam cezası nedir bilmiyorum, karşılama gibi bir durum olursa hemen arayıp bilgi almak istiyorum) -Diğeri de upload hızları. Bunun hakkında net bilgi bulamadım. Her yerde farklı rakamlar yazıyor. 35, 50 veya 100de upload hızları nedir? Diğerlerinde olduğu gibi pandemi süreci ile herhangi bir artış veya sonrası düşüş durumu var mı? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler