Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
106
Favori
494.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de uygulama destekleri çekilene kadar 15.4 de kalacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugurozturk92 U kullanıcısına yanıt
    Hatırlattığın iyi oldu Fransa yaptım

• En güzeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RC’nin public beta profili nerde yahu hep 16 olanlar var

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    IOS 15.7.1 sürümünde beta profili yükleyip geçen bir kısım kullanıcıda Face ID çalışmama problemi bulunuyor.( iPhone 11,12,13 modellerinde bu bug rastlanıyor ) )Kesinlikle beta profili ile 15.7.1 RC sürümüne geçmeyin ...

Face ID sorunu yaşayanlar ,IOS 16.0.3 geçip tekrar IOS 15.7 sürümüne düşmeleri gerekiyor.Tabi bu aşamada Apple imzaları kapatırsa IOS 16.0.3 yola devam etmek gerekiyor …

IOS 15.7.1 sürümünü 24 Ekim’de stock sürüm çıkmadan geçiş yapmayın.Yorumlara bakın Face ID problemi yaşayanlar halen varmı araştırın …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 21 Ekim 2022; 14:23:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt

Evet gördüm yurt dışı forumlarda vs sorunu. Dün yazınca soruyu arada araştırdım. Teşekkürler

• Telefonum yedekleme yapmıyor. iOS 16 dan 15.7 rc sürüme geçtim. Aşağıdaki gibi bir uyarı çıkıyor. Nasıl yapmam gerekir.

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

• Artık iOS 16.1 kullanıcısıyım

• baltazar_16 B kullanıcısına yanıt
    Eski yedeği silin silmediyseniz

• cihazınız nedir,
    15.7'den sonra yorumunuz ?

• hangi cihazlar 15.7 ye geri dönebiliyor?Bende ip13 var.

ipsw sitesinde imzalar kapalı görünüyor 15.7 nin.

• @BJK@ kullanıcısına yanıt

Bende ip12 var, dün 16.0.3'ten 15.7'ye geri dönebildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tucsonFL

Bende ip12 var, dün 16.0.3'ten 15.7'ye geri dönebildim.

Hocam peki iCloud yedeğini alırken sorun oluyor mu?

iOS 16'nın yedeğini iOS 15'e yükleyemiyoruz maalesef. Benim iOS 15'te bir yedeğim vardı, ona dönüş yaptım.

• akmac A kullanıcısına yanıt
    iPhone 12

Güncelleme çok iyi

Yeni özellikler ve farklılıklar her zaman hoşuma gider

IOS 15.7 & IOS 15.6 RC sürümü imzaları açıktır.IOS 15.7 RC ile 15.7 sürümü aynıdır …

Bu linkten iPhone modelinize uygun. 15,7 RC ipsw indirip ,DFU modda alıp ,iTunes de Manuel indirdiğiniz ipsw seçip temiz kurulum yapın …

Hatırlatma yapayım ,15.7.1 sürümü 24 Ekimde çıkacak ve bu yöntem kapanabilir …

idevice central - ios jailbreak news, tutorials and downloads!
    iOS Signing Status - iDevice Central
    https://idevicecentral.com/ios-signing-status/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Ekim 2022; 11:58:55 >

• Hocam yedeğimizi alabiliyor muyuz.Şuan 16.03 deyim.

iOS 16.0.3 de alınan yedek kullanılamaz.Fakat resimler ,whatsapp ,Telegram yedeği ayarlar bağımsızdır.Fakat son çekilen resimlerde kayıp olabilir ( IOS 16 sürümünde çekilen resimler )

Tam yedek yükleme yapamazsınız .Üst sürümde alınan yedek ,alt sürümde kullanılamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Ekim 2022; 12:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRocKfire

iOS 16.0.3 de alınan yedek kullanılamaz.Fakat resimler ,whatsapp ,Telegram yedeği ayarlar bağımsızdır.Fakat son çekilen resimlerde kayıp olabilir ( IOS 16 sürümünde çekilen resimler )

Tam yedek yükleme yapamazsınız .Üst sürümde alınan yedek ,alt sürümde kullanılamaz..
    Teşekkür ederim hocam,sağolun👍

• IOS & iPad OS 15.7 sürümünü başlıkta yardım amaçlı kullanıyorum.iPhone 13 pro max ,12 PM ,11 PM ve XS Max ( sadece XS modeli 15.6 sürümünde ve JB ,trollstor testi için kaldı ) modelleri ile sizlerleyim.14 PM IOS 16.0.3 ile IOS 16 konu başlığını için takip ediyorum …

Kullanmadan yorum yapmıyorum.Sürüm düşürmeyi zaman zaman deniyorum.En son dün gece IOS 15.7 döndüm …

IOS 15.7.1 sürümüne yükseltmeyeceğim.Face ID çalılmama riski bulunuyor .15.7.1 RC sürümü kullanan bir kısım kullanıcıda rastlanıyor.Çözüm için üst sürüme geçip 15.7 dönüş sağlanmalı.Fakat her an Apple iOS 15 imzalarını kapatacak. ..

IOS 16 sürümünün stabil versiyonunda üst sürüme geçireceğim .Sadece XS Max 15.6 kalacak.Bir çok arkadaş üst sürüme nezaman geçerim diye düşünüyor.İsteyenler ile en stabil sürümde geçeceğiz .16.5 gibi stabil bir sürümü bekleyeceğiz …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Ekim 2022; 12:37:52 >

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.