< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim. ben iphone 11 cihazımda 16.1 beta sürümündeyim. ios 15.7 sürümüne veri kaybetmeden geri dönmek istiyorum hazır imzalar açıkken. nasıl yapabilirim bana yardımcı olabilecek var mı? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 5 Ekim 2022; 23:1:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Ekim 2022; 9:26:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 11 Ekim 2022; 22:3:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Ekim 2022; 15:58:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
13 Pro Max 15.4.1 sürümündeyim ve pil konusunda çok memnunum. Acaba IOS 16 ya geçmemin pil ömrü veya performansına etkisi olur mu? Veya 15.7 sürümü 15.4.1 sürümüne göre daha mı iyidir? |
Pil değişken oluyor ama güvenlik ve performans konusunda 15.7 daha iyidir, geçebiliyorsanız ona geçip 16'ya geçmeden önce bir süre oturmasını bekleyin. |
Öyleyse olduğunuz yerde kalın ufak tefek düzeltmeler dışında bir şey kaçırmazsınız. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 14 Ekim 2022; 13:33:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Ekim 2022; 13:29:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |