Bildirim
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (288. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Virüs veya zararlı bir yazılım bulaşamaz.Çünkü ,CoreTrust bug’u stock sürüm uygulamaları gibi çalışıyor.( Hesap makinası ,takvim vs. Apple uygulamaları gibi çalışıyor. ) Trollstore ( CoreTrust ) enjeksiyonu ilk iPhone ve iPad yüklerken mod vs. Kullanamıyor.Sistem açığı kabul etmiyor.Trollstore yüklenemez.Sistem içine işlediği için Apple sınırlamaları aşamaz.Root yetkisi açık değil ve tweak yükleyemiyor.Fakat trollstore yükledikten sonra sizin bulduğunuz modlu uygulamalar yüklenmeye başlanıyor …
Trollstore helper ve trollstore beraber çalışıyor …
Yüksek seviye devrloper iseniz sizde CoreTrust açığını kullanan alternatif bir uygulama yazabilirsiniz.Açık kaynaklı bir yöntemdir…
JB yapılırsa olay değişir.Çünkü root yetkisi var tweak yükleniyor.Yanlış ve kötü amaçlı tweak yüklerseniz o zaman virüs vs. açık hale gelir.Apple sistem sınırları tamamen kalkmıştır.JB uygulamış kişiler mutlaka root şifresi değiştirmeli ,standart şifre ortaktır…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 17 Ekim 2022; 14:43:43 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar İpad PRO cihazımda NTFS usb belleklerde yazma yapamıyorum. FAT32 olarak yazabiliyor.
bu problem nasıl giderilir ?
-
Bilgi için teşekkürler
U YouTube dışında elle tutulur bir şey bulamadım
Premium üyeliğimi iptal edecem 😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Exfat olarak bicimlendirin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
16.1 RC ne zaman gelir? Yarin gelebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24 ile 31 Ekim tarihleri arasında son kullanıcılarla buluşması tahmin ediliyor .21 Ekimde iPadOS 16.1 yayınlanması bekleniyor.Belkide iPadOS 16.1 ile gelebilme olasılığıda var …
Yanlız Apple iki yıldır yazılım ve ürün lansmanlarını takvimi bozarak ani değiştirme yapma eğiliminde.Her an süpriz yapabilir …
Tüm beklenti tarihleri kesinlik barındırmıyor…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Ekim 2022; 10:58:15 >
Apple bu gün yeni donanımlar tanıtacak .İPad ve süpriz şekilde Mac modeli gelebilir …
iPadOS 16.1 sürümünün RC si yayınlanmasını bekliyorum …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Ekim 2022; 15:44:5 >
iOS 15.7.1 RC çıkmış
İphone’da bölgeyi fransa yapınca telefonda hızlanma oluyormuş. Böyle bir haberi duyan var mı ? Yada uygulayanlar vs.
-
Neyse eski haline geri çeviriyorum telefonu türkiye yapıyorum. Aynı değişiklik yok hissiyatta. İphone 11 ios 15.7’deyim. Pil sağlığım %80 oldu.
Fransa ,pil sağlıgı % 80 altına düştüğünde işlemci yavaşladığı içim için yaptırım uygulamaya kalktı.Şuan zaten pil sağlıgı bölümünden iyileştirilmiş pil şarjı opsiyonunu kapatarak engelleniyor …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 19 Ekim 2022; 9:15:40 >
Bunu bilmiyordum. Opsiyonu kapatınca hızlandığını.
Dengesiz bir şekilde oluyor.% 80 pil sağlığında ani kapanmalar yaşanabilir …
24 Ekim tarihinde yayınlanacak IOS 15.7.1 sürümü güvenlik güncellemesi amaçlı yayınlanacak …
Ben güncellemeyi düşünmüyorum. İphone 11 ‘i ios 15.7 ile bırakıyorum. Facebook , instagram , youtube , whatsapp business gibi uygulamalar ne zmn ios 15 de çalışmaz o zmn güncellerim. Grk yok ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X