< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone 7 kullanıyorum. Finale doğru giderken 14.8 den gecsek mi diye bi bakayım dedim, sanırım hiç gecmeden bu sürümde gitmek en iyisi. ne diyosunuz i7 kullanıcıları ? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 6 Eylül 2022; 11:5:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evet doğru. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani ne zaman istersem zaten 15 finaline gecebilirim. Pil sağlığı %75. pil değişimi yapmam diye düşünüyorum. i7 konusunda yorumlara bakınca "hiçbir şekilde gecmeyeyim en iyisi" diyorsunuz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 6 Eylül 2022; 21:20:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 6 Eylül 2022; 21:8:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 6 Eylül 2022; 21:19:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Eylül 2022; 20:19:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 7 Eylül 2022; 21:26:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |