Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
113
Favori
211.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni modellerde Tivibu çalışıyor mu?

• Bu arada etkilemek gibi olmasın ama 9507 de 06 larin stoğu bitince fiyat kırilacaktır diye düşünüyorum. En azından 35-36 TL uzak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 19 Ekim 2022; 18:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hasskabal hocam sipariş durumunda bir güncelleme oldu mu acaba? @oguz707 rica ederim hocam, umarım fikir edinmeniz açısından işinize yarar.

@umitkilic__ öneri için teşekkürler üstad. Dün gece şikayetvar'a yazdım. Bu sabah horoz lojistikten gayet nazik bir hanımefendi aradı ve durumu anlattı.

Ben 12'sinde sipariş verdim, 15'inde Vatan Horoz'a ürünü teslim etmiş. Ürün şuan İzmir'de Horoz'un deposunda tutuluyormuş. Daha sonra İstanbul Anadolu yakasındaki Horoz Türkiye dağıtım merkezine gönderilecekmiş. Oradan da planlama yapılıp Ankara'ya ürün gönderilecekmiş.

En iyimser tahminde 3-4 gün daha var teslim edilmesine.

Şaşılacak bir durum. 2 km uzaktaki Vatan mağazasından değil de, ürünü Türkiye'yi gezdirip teslim edecekler. Kargoda başına bir şey gelirse, uğraşan yine biz tüketiciler oluyoruz.

Adamlar yıllıların birikimi ile teknolojilerini kullanıp gayet güzel bir ürün ortaya çıkarıyor, heves edip ciddi paralar ödeyip ürünü alıyoruz tüketici olacak ama ülkenin en büyük teknoloji mağazalarından biri, bir ürünün teslim planlamasını bile yapamıyor. Üründen hevesimiz kırılıyor haliyle.

Not: Ürün siparişini verirken, alt kısımdaki teslimat seçeneklerinde Hızlı Kargo vardı. Ancak sipariş ekranında teslimat seçeneği olacak sadece Standart Teslimat seçebildim. Bu durumu müşteri hizmetlerine sorduğumda; "Ürün 75" olduğu için sadece Horoz ile gelebilir" yanıtını aldım.

• @blackadmin Hocam benim hala gelmedi Horoz Ankaradan İstanbula getirecek yolda son güncelleme dün sabah 9 da oldu sonra 24 saatten fazla zaman geçti ses seda yok.

Bende whatsup iletişim kanalından yazdım bugünde bir güncelleme olmazsa yarın şikayet edeceğim dedim. Ama bişi çıkacağını sanmıyorum sizde şikayet vara yazmanıza rağmen durum ortada işte. Saçma sapan işler yani ben istanbuldan sipariş ediyorum siz Ankaradan size istanbuldan bana ankaradan gönderim yapıyorlar şaka gibi...

• Merhaba, bende 55PUS8807/62 ile araniza katıldım. Servis fazla ince ayar yapmadan kurdu gitti. Kutu içeriğinden kullanım kılavuzu çıkmadı. İnternetten klavuz buldum. Baska kontrol edebilcegimiz test yapabileceginiz birseyler var mi? Daha iyi kullanim için.

https://www.epey.com/dosya/801753/philips-55pus8807-kullanim-kilavuzu-tr.pdf/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 75pml9506 lar internette bitmis. izmir'de de bitmiss vah vah :)

• FFadeleSS kullanıcısına yanıt

Hocam Teknosa ve mediamarkt stoklarında olması lazım.

• cahit.as kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Vallahi ses sistemi olarak çoğu tv ye göre iyi ama üst düzey ses düzeneği beklememek lazım. Bunun dışında bende yakından izliyorum. Fps oyunlar dışında göz yormuyor. Siyahlar oledler kadar olmasa da oldukça güzel. Kablosuz bluetooth hoparlör veya ses sinema sistemleri oluyor ondan da alıp bağlarsanız başka ihtiyacınız kalmaz :D.

• PML9506'yı bizden önce alan ve uzun zamandır kullanan üstadlar. Kullandığınız görüntü modlarını, görüntü ayarlarını ve tavsiyelerinizi (Maç, film, dijital platformlar, PS) merak ediyoruz. Paylaşırsanız çok seviniriz. :)

• hasskabal kullanıcısına yanıt

Şikayetvara yazmak işe yaradı. Sürekli süreç hakkında Horoz lojistikten aradılar. Sonunda bugün ürün teslim edildi. Ürün kutusunda herhangi bir deforme v.s yoktu. Yarın için servis randevusu aldım. Sizde durum nedir hocam?

• blackadmin B kullanıcısına yanıt
    2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

Aynen hocam yarın servis gelecek hayırlısıyla 😊👍

• evet arkadaslar uzun bekleyis sonrası ben de aranızdayım :) mediamarkt'ta indirimde 55oled807 yakaladım. Anlık %5 kuponla birlikte 26.840 TL ye geldi. İnsallah güzel bir deneyim olur.

• FFadeleSS kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Bu arada notvex ekran koruyucu almaya karar verdim. Daha önce alan olup da tavsiye eder misiniz? Philips 75pml9506 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 21 Ekim 2022; 0:5:34 >
  • oguz707 O kullanıcısına yanıt

hocam valla tv nin siparisini yeni verdim daha hic bakmadım,arastırmadım koruyucu :)

• Arkadaşlar ben notvex 75 inç ekran koruyucu sipariş verdim. Umarım TV ve koruyucu hasarsız gelir. Ekran koruyucu almayı düşünenler için trendyolda fiyat en ucuz bilginiz olsun.

Ben aldım memnunum ama maalesef hepsinde olduğu gibi parlama yapıyor özellikle gündüz

• ugur166 U kullanıcısına yanıt

Akşam goruntude bolzuma yapmiyor değil mi hocam?

• Arkadaşlar uzaktan kumanda aydınlatması kumandayı elimize aldığımız zaman otomatik olarak yanması gerekmiyor mu? Benim kumanda da her hangi bir tuşa bastığım zaman aydınlatma yanıyor onun dışında hiçbir şekilde yanmıyor acaba kumanda da sorun olabilir mi? Ayarlarına da baktım ama bir şey yok sizin kumandalarda da durum böylemi?

Yok hocam akşam problem yok

• hasskabal kullanıcısına yanıt
    Tuşa basınca yanıyor ışık. Bir sıkıntı yok yani, bana da saçma geliyor ama böyle yapacak bir şey yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.