Aynı üründen sipariş vermek istiyordum. "Temporarily out of stock." yazıyor. Ama sepete eklenip sipariş verilebiliyor. Ne zaman gönderileceği belli değil. Siz sipariş verirken de böyle miydi? |
ASUS Tek Gaming Laptop TUF Gaming A17 FA706QR - amazon japonya (3. sayfa)

-
-
Hayır stok vardı. Ara ara mutlaka girer takip edin. Yada ödemeyi yapın stok gelir gelmez parayı çekip yollarlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok kalmadı. Sepete bile atılamıyor artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedGhost
Hayır stok vardı. Ara ara mutlaka girer takip edin. Yada ödemeyi yapın stok gelir gelmez parayı çekip yollarlar.Pil ömrü nasıl? Normal kullanımda ve oyun oynarken kaç saat gidiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturkmen -- 24 Mayıs 2021; 11:31:31 > -
bende aynı cihazın 15" olanı var
sadece web , emailler ya da video izlerken 7-8 saat veriyor.
oyunda 1,5 - 2 saate düşüyor.
-
Ben de bugün aynısını sipariş verdim. Bakalım kaç günde gelecek.
-
Silinsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk5885 -- 25 Mayıs 2021; 22:31:2 >
Ne durumda hocam gelmiş olmalı istanbulsa :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: terguntbende aynı cihazın 15" olanı var
sadece web , emailler ya da video izlerken 7-8 saat veriyor.
oyunda 1,5 - 2 saate düşüyor.
Cihazın geçen yılki versiyonda çok ısınma problemi varmış. Bu versiyonda yine ısınma problemi var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedGhost
Ne durumda hocam gelmiş olmalı istanbulsa :)Gelmedi. Çünkü sipariş verirken "temporarily out of stock" yazıyordu. Hala öyle.
-
ben ısınma problemi yaşamıyorum
oyunda fanlar çalışıyor ama ısınma sorunu görmedim
-
Hocam kaç yendi aldığınızda?
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedGhostŞu anki fiyat da aynı zaten (Yen cinsinden). Fakat stok sorunu var. 10 gün önce sipariş verdim, hala kargo yapmadılar.
-
selam hocam 1-2 aydır kullanıyorsunuz sanırım eksi yönü var mı ben de almayı düşünüyorum, ses, sıcaklık, şarj vb durumları nasıl :)
-
-
Hocam ben ilk defa sipariş vericem laptop siparişi olarak
amazon.co.jp
ASUS ゲーミングノートパソコン ROG Strix G15 G513QR(Ryzen 7 5800H/16GB・1TB/RTX 3070 Laptop GPU/FHD/300Hz/15.6インチ/エクリプスグレー)【日本正規代理店品】【あんしん保証】G513QR-R7R3070G300【Windows 11 無料アップグレード対応】https://www.amazon.co.jp/Gaming-Eclipse-G513QR-R7R3070G300-Upgrade-Support/dp/B08XBKFT24/ref=mp_s_a_1_3?crid=OCK3YCT2SVCT&keywords=asus+rog+strix+g15&qid=1642634221&sprefix=asus+rog+s%2Caps%2C341&sr=8-3
Bu laptopu gerçekten çok istiyorum türkiye fiyatı ile 40 bin tl japonya fiyatı vergiler dahil 24.500 tl civarına denk geliyor ekranın 300 hz ekran kartının 3070 olması beni mest etti açıkçası..Birse sipariş sonrası ban durumu oluyormuş bilginiz varmı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X