![]() Kapatinca download nihayet biraz yukseldi ama hala turknetin modemi 900 kusur download goruyor bu 700 ortalama. Çok saçma bir durum uyduruk huawei router bizim canavarı tokatlıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (80. sayfa)

-
-
Arkadaslar merhaba.Elimde Asus dsl ac-51 modemi var .Ayrica router olarak asusun RT-AX82u modeli var. Modemden guvenlik duvarini,dhcp sunucusunu kapattım ve kopruleme işlemini yaptim.Fakat routera gelip firma saglayacim bilgilerini girdigimde internet gelmiyor.Konuyla ilgili yardimci olabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam ben de aynı durumu yaşadım. Turknet'in verdiği modemle daha yüksek hız alıyorum
Asus'a geçtiğimde resmen yarı yarıya düşüyor.
Hocam gündüz de gece 2-3 gibi de denedim fakat hep böyle download 400-500'de kalıyor.
Dediğiniz şekilde yaptım. Gelişme olursa bildiririm. Bu arada Jumbo frame den sonra modem direkt olarak bağlanmadan önce turknetin modeminden internete çıkıp sonra turknet in modeminden lan portunda Asus a wan kısmına bağlarsam bu sefer arayüzde gördüğüm hızı geçebildim ama kablo ile bağlanınca arayüzde hala düşük. Kablo ile 920/930 gördüm.
-
Farklı saatlerde farklı test araçlarıyla denedim hepsinde aynı. Direkt bağlarsanız zaten çok daha kötü hızlar alıyorsunuz. Zaten işin en saçma kısmı 900 küsür upload görebiliyorsam download nasıl 450-500 de kalsın. Uyduruk huawei çok fazla cihaz bağlanınca sapıtıyor. Zamanında Asus dsl-ac51 vardı sıfır cihaz sayısı yüzünden sapıtan modem nedeniyle Asus un kampanyasından ac51 i verip ax82 ye terfi etmiştim. Simdi hız konusunda tofaştan ferrariye geçtim ama modem konusunda ferrari den clio ya düştük:) Acaba Ont cihazıyla uyumsuzluk mu yapıyor bizim Asus
-
Merhaba,
sorununuza bir yanıtım yok ama bu olayı geribildirim olarak detaylıca yazıp, resimleyip gönderirseniz iyi olur,
Geribildirimlere baya önem veriyorlar incelemeye alıyorlar çünkü..,
Bugün geri bildirim yaptım birşeyler isterlerse ilave veririm düzeltsinler bence de.
-
selam dostlar.asus ax82u router kullanıyorum.superonline modemi iptal edip asusu sadece kulanmaya başladım ama ping değerlerim 15-20ms yükseldi.
filtreleme falan mı yapıyor acaba.baktım ettim bulamadım.gözümden kaçan bir şey mi var anlamadım.
superonline modemi devreye alınca düşüyor ping.
varmıdır bilen eden?
-
Merhaba, ayarları gösterdiğiniz şekilde yaptım ama 1.1.1.1/help üzerinden Using DNS over TLS (DoT) aktif gözükmüyor. Ağ izleme sekmesinden dns query seçeneğini de kapattım.
-
Benim modemin içindeki speedtest tool üzerinden test yaptığımda hız düşüklüğü olmuyor ama wifi üzerinden acayip kayıp var. Superonline ın HG8245X6 modemi ile aynı konumda 3 de 1 performans sergiliyor şaka gibi hem sinyal daha az hem de wifi hızı
-
Hocam aynı şekilde bende de böyle durum. Wifi 5 Ghz ile hız testi yaptığımda baya hız düşüyor garip bi şekilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
160 mhz i aktif edip dfs kanallarından birini seçtim şimdilik hız iyi ama sinyal yine de az.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X