Şimdi Ara

ASUS DSL-AX82U | AX5400 | VDSL MODEM | GAMING ROUTER | WiFi 6 | WPA3 | Aura RGB | IPv6 | Merlin (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.282
Cevap
60
Favori
111.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

Modemi alacaktım ki 2.4ghz sorununu duydum, bu sorun devam etmekte midir ?

Merhaba bu modemi 1 aydan beri sorunsuz olarak kullanıyorum devamlı güncelleme geliyor zaten bir soruna rastlamadım ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denemedim.. Bir de onu deniyeyim. Teşekkürler

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Dsl-ac88u modemden Dsl-ax82u modeme geçiş yaptım.Türknet fiber internet kullanıcısıyım.Ne yaptıysam modem kurulumu sırasında modemin bana sorması gereken Ülke seçimi,türknet kullanıcı adı ve şifresiin bulunduğu sekmeye ulaşamadım.Direk wireless adı ve şifresini ayarlayacağım menü çıkıyor.Bu şekilde modem arayüzüne girebiliyorum fakat internete bağlanamıyorum.Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

• Arkadaşlar rgb ışıkları için zamanlayıcı özelliği var mı. Mesela akşam 19.00 ile sabah 05.00 arası yanmasını istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A287741AC

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Malesef dedğiniz şekildede olmadı.Eski Dsl-ac88u modemi geri takıp WAN kısmındaki değerlerin resmini çekip aynı değerleri Dsl-ax82u modeme girince sorun düzeldi.Şimdi internete bağlanabiliyorum.Yardımcı olma çabanız için telekkür ederim.

• Tşkler. Şuanki kendi yazılımından iyimidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Çok özellik kullanmıyorum.deniyim bunu.bahsettigin yeni kaynak kodlu yazılım çıkınca paylaşırsan sevinirim.tşkler

• Merhaba arkadaşlar,

Bu cihaz Keenetic cihazlarda olduğu gibi DoH ve DoT desteği sunuyor mu?

• Benim modem de 5ghz den 2.4 e geçince bağlantı var ama İnternet olmuyor kendim tekrar 5ghz ye geçince nette bir sıkıntı olmuyor başına gelen var mı ya da çözümü hakkında bilgisi olan var mıdır?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Merlin yükledim memnunum bir süre kullanayım.

• Onun yerine alın broadcom modem + AX50(ısınıyor bu model) veya ax73 tp link. Bridge ile çalıştırın.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.