Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (301. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.130
Cevap
177
Favori
489.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam düzeldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2024 Makyaj sonrası versiyonlarda video izleme imkanı var mıdır? Youtube vb. telefondan video yansıtabilir miyiz?

• help21 kullanıcısına yanıt

Kablodandır, bende de bir UGREEN kablo var araba sarsıldığında şarj kesiyor hep, başka kabloya geçtim problem kalmadı. Bursa'daysanız uğrayın kablosuz carplay açayım.

• Yvzali Y kullanıcısına yanıt

Hiç bir modelde stok CarPlay ile video yansıtma şansı yok. OBD ile hareket halinde video izleme açılabiliyor ama direk arabaya USB bellek bağlayıp mp4 olarak video içinde olması gerek. Ben bu şekilde kullanıyorum.

Android Auto için 2 seçenek var Telefon root'lu ise ek yazılımlarla aracın orjinal MIB3 ünitesine telefondan yansıtma yapılabiliyor, veya telefon rootsuz ise Carlinkit tarzı Android auto çeviricilerle de halloluyor.(Bu senaryoda yansıtma yapan cihazo root'lu telefon gibi düşünün)

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgi için. Peki OBD ile video izlemenin açılması garantiyi bozmaz dimi?

• Yvzali Y kullanıcısına yanıt

BENCE bozmaz. Benim aracımda hep vardı 3 defa da yetkili servise OBD'den bir ton özellik açılmış olarak girdi kimse bişey demedi. Ama %100 bişey diyemem tabi ki.

Teşekkürler.

• Üstadlarım selam,
    2023 model A3 Sedan S-Line aracım var. Aracıma, GarageHasCar isimli Türk bir firma, Çin menşeli bir ambiyans set-up’ı getirmiş. Açıkçası, OEM’e oldukça yakın duruyor ve gerçekten çok hoşuma gitti.

Ben arabasına biraz takıntılı bir adamım. Bu yüzden, bu işlemden sonra trim sesi olur mu, bir sorun çıkar mı gibi konular kafamı fazlasıyla kurcaladı. Forumdaki deneyimli üstadlara danışmak istedim.

Fiyatı 30.000 TL civarında, bilginize. Menüden kontrollü bir sistemmiş.
    AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahmetkrc99 A kullanıcısına yanıt

Bu tarz kodlamalı orjinal fabrika donanımını(Koltuk ısıtma, kör nokta, 360 kamera, ambiyans aydınlatma vs.) Ankara'da Opsiyonel Otomotiv ustalıkla yapıyor. 3 kuruş fazla olur ama kafanız rahat olur bir görüşün isterseniz.

Bu OEM e yakın bence ama OEM kesinlikle değil fiyatı o yüzden makul sanırım dediğiniz firmalarda fiyat 2 katından fazla olur.

Kablo yeni almıştım dokunuyorum vs birşey göremedim. Kablosuz carplay sorun çıkar vs diye hiç bulaşmıyorum hocam

Kablo bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 14 Mayıs 2025; 14:9:47 >

• beyler, toplam 8000 km oldu, en az 7 bin km ş.içi ve ortalama yakıt 6,9lt.

comfort modunda kullanıyorum.

2024 aralık çıkışlı advanced model

• ka.selcuk K kullanıcısına yanıt
    Hangi şehir hocam ?

• 2024 model a3 aracım. Bu araçlarda da ekranda bir uyarı çıkmasa da 2 silindiri kapatma modu var sürüşten anladığım kadarıyla. Bu moda geçince arabada düz giderken titremeye benzer (önceki 2020 model passat aracımda da oluyordu) bir durum oluyor. Benzer bir durum yaşayan var mı

• quattro7x7 Q kullanıcısına yanıt

Evet 2 silindire geçtiğinde titreme oluyor bu normal. A3,Passat,Golf vs. hepsinde durum aynı. ECU beyinden kapatılabiliyor bu olay. Ekranda gösteriyor aslında, tüketim çubuğu yeşile döndüğünde 2 silindirde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 16 Mayıs 2025; 12:15:20 >
    Tüketim çubuğunun yeşile dönmesini fark etmedim. Araca geçince dikkat edeceğim. Ekran görüntünüz varsa paylaşır mısınız

O rejeneratif frenleme değil miydi ya?

• ayok09 A kullanıcısına yanıt
    Yeşil rejeneratif frenleme. 2 silindir modunun ibaresi var mı ben de bilmiyorum

• ayok09 A kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

2024 Temmuzda aldım, makyajlı kasa. Bu yazı bizimkilerde çıkmıyor.Boost yazısı da yok.

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.