|
Yalnız insanların dedikleri kadar varmış. Mecool firması, bu update işinde çok düzensiz çok sorunlu ilerliyor. Aslında update çok önceden çıkmış ama Google tarafından onay alması gerekiyormuş. Onu anlıyorum ama onay aldıktan sonra, 1-2 hafta içinde en azından çoğu cihaza ya da belki tamamına gelmiş olması gerekmez miydi? Belki de benim yanlış bildiğim bir şey var ve her cihaza updateyi kısa sürede OTA yoluyla yollamak kolay değil bilmiyorum. İnsanlar Mecool'un güncelleme durumu için "Çok sık güncelleme vermezler. Çok büyük sorun olmadığı sürece, onlara göre mantık; cihaz çalışıyor mu? tamam o zaman güncellemeye gerek yok" imiş. Bir yerde buna benzer bir söylem görmüştüm. Bir yandan haklılar tabi ama nispeten düzenli güncelleme desteğinin şahsen önemli olduğunu düşünüyorum. En azından güvenlik yamasının falan. Bir de KM2 Plus için konuşmam gerekirse, güncelleme desteği ne kadar sürecek onu bile bilmiyoruz. Muhtemelen seneye falan bir güncelleme daha yayınlarlar, sonra salarlar gibime geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13E9EA6B7 -- 9 Ağustos 2023; 5:33:38 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı