Şimdi Ara

Mansur Baskan geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
11.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
181 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Halk çok yoruldu çok bunaldı ve artık değişim istiyor. İstanbul seçimleri bunun habercisiydi. Sokakta, sosyal medyada vs insanların eleştirileri öfkeleri yer aldı. Siyasetle hiç ilgisi olmayan gündemi hiç takip etmeyen insanlar bile takip eder oldu eleştirir oldu. Statlarda mazbatayı ver sloganları atıldı.

Açık ve net akp için yolun sonu geldiğinin kanıtıydı bunlar aslında.

Bu yüzden istanbul için çok uğraştılar bu yüzden troller gece gündüz çalışıyor. Ama anlamadıkları bir şey var teşkilatlarından çıkmayıp biizm vergilerimizi sömürdüklerinden bunun farkına varamadılar. Çevremdekilerden çok iyi gördüm bunu ''yav istanbul kesin bizim oy çalıyorlar yav'' diye gezerken gerçekle yüzleşince ek mesai yapmaya basladılar direkt. Altlarındaki kiralık araçlar bir bir ellerinden gidince hepten üzüldüler.

Troller o yüzden deli gibi çalışıyor ama hala gerçeği göremeyenler var medya vs ellerinde olduğundan.

Sonuç akp gg gençler.

• Mansur Baskan geliyor

seçim sonrası;

Mansur Baskan geliyor

siyasetle çok ilgilenmem ama yaparken güldüm. her seçimde yaşanıyor olması daha da komikMansur Baskan geliyor 

• Mansur Yavaş'ın bunu isteyeceğini sanmıyorum. İmamoğlu ister ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf bu konu içindeki karalama yapmaya çalışan akplilere bakarsak bile, nasıl da ödleri şeylerine karıştı anlayabiliriz. bitti o rahat kazanma devriniz efendi. parlamenter sisteme de dönülecek, akp sandıkta da yenilecek , ağlasanız da fayda etmez. şimdi ikileyin bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Şubat 2021; 0:48:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyaset yapmam, sevmem.

• flyinghollandali kullanıcısına yanıt

İlk tur için zaten her parti kendi adayını çıkarmalı , 2. Tur olmadı için . Çatı adayla ilk turdan GGWP olur

14900K // Asus Rog Strix Z790 Hero Dark // Gskill 48Gb 7600Mhz // Asus Rog Strix 4090 OC // Asus Rog-Strix-1200G-AURA 1200W // ASUS Rog Strix Hyperion GR701 Eva-02 Edition // Corsair icue H170i Elite Lcd Xt // 2 * Samsung 990 2 TB // ASUS 27" Pg27Aqdm 0.03Ms 240HZ Oled 2K
  • mansur anca sarayda 5 çayına gelir.Mansur Baskan geliyor 

• Siyasi parti lideri olmayan, kendi ağzından cumhurbaşkanı adaylığı için bir tek laf çıkmamış birisini adaymış gibi göstermek. Kendi kendine gelin güvey olmak denir buna. Mansur Yavaş'a sorsalar, muhtemelen "benim önceliğim Ankara'dır" diyecektir, millet nedense gaza gelmiş, habire adama cumhurbaşkanı gazı vermeye çalışıyorlar.

Ayrıca Mansur Yavaş istese bile partisi onu aday göstermez.

Orijinalden alıntı: Myhres7

Ankara'da doğdum, büyüdüm...Seçim öncesi Mansur'un favori oluşunu da gören biriyim, geldikten sonra ki dönemi de gördüm.Sosyal medyadaki şişirmelere felan kanıyor çoğu insan.Adam Ankara'da yaşamıyor ama her paylaşımında "mükemmelsin cımırbışkınımmn" yazıyor. Muharrem İnce sendromu diye bir şey var.Akıllarında kime yüceltiyorsalar hemen sualsiz ona sarılıyor ülkemin muhalefeti.Görün, aday olamayacak. Olsa bile alamayacak.Not alın yazdığımı

Hocam Ankara da yaaasaydin Melih Gökçek döneminden ne kadar iğrendiğimizi bilirdin.

Ankara şantiyeye dönmüştü yarım kalmış inşaatlarda. Bizim eve 2 kez asfalt dökme ücreti faturası geldi binlerce lira. Issız gokjusagi , demir kafes, 3 tane atıl birskilmis metro inşaatı, a takımı , belediyedeki mafyavari tipler, Ankaragücü in batirilmasi , dinazor , kedi , transformers heykeli gibi abukluklarvo rezalet dönemi hatırlamıyor musun ?

Hizmet gormuyorduj. Hiçbir halt adam gibi yapılmadı. En son ankapark rezilligibe kaç milyon lira verildi.

Sen hangi Ankara'dan bahsediyorsun ?

Saga sola delik açıp mahkemeden engellenmeden önce 30 günde bitirdik diye 30 gün altgecidi adı veren hukuksuz ve ankwrayi oyuncağı yapmış bir herifin elindeydi belediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 19 Şubat 2021; 11:42:43 >

• Erdoğan hala ne kadar güçlü ki adam tek başına hepsiyle kapışıyor.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • anayasayı değiştirecekler, 40+ sistemini getirecekler ilk turda yine Tayyip alacak.

Dogruya dogru haklisin, ancak gucler birlesip Mansur baskani getirebiliriz. Ama bir kere geldimi artik RTE icin kurdugun cumleyi Mansur baskan icin kuracaksin.

Orijinalden alıntı: auron88

Dogruya dogru haklisin, ancak gucler birlesip Mansur baskani getirebiliriz. Ama bir kere geldimi artik RTE icin kurdugun cumleyi Mansur baskan icin kuracaksin.

iyi biri gelmesi önemli benim için. AKP v1 gidip, yerine AKP v2 gelecekse bu işlerin anlamı yok.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    "Ha, aday Yavaş-İmamoğlu yapılmazsa da bağımsız aday İnce 2. turda işi bitirir. Anketlerde oyu düşük çıksa da, Kılıçdar'a kabaran öfke İnce'ye kaybettiklerini kazandırır."

Nasıl böyle bir tespitte bulunabiliyorsunuz? Ülkenin gerçeklerinden tamamen kopmuşsunuz.
  • Kararsızları eşit dağıtmayın direk hepsini Mansur Başkana yazın. Eko başkanı çok seviyorum ama umarım CHP hata yapmaz. Eko Başkan benim oyumu alır ama %50 ye yaklaşabilir mi bilmiyorum. %35 %40 arası gider gelir ama Mansur Başkan direk çıkarıp vurur masaya. Kaybetme ihtimali direk yok.

Orijinalden alıntı: letmeinnow

"Ha, aday Yavaş-İmamoğlu yapılmazsa da bağımsız aday İnce 2. turda işi bitirir. Anketlerde oyu düşük çıksa da, Kılıçdar'a kabaran öfke İnce'ye kaybettiklerini kazandırır."

Nasıl böyle bir tespitte bulunabiliyorsunuz? Ülkenin gerçeklerinden tamamen kopmuşsunuz.

Aday Gül ya da başka saçma bir isim yapılırsa seçmenin İnce varken onlara m oy vereceğini düşünüyorsun?

Aday Gül de olursa İnce de olursa Rte açık ara kazanır. Akşener, İmamoğlu ya da Yavaş dışında bir aday çıkarsa kayıp muhakkak olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.