Şimdi Ara

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346 (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
206
Favori
208.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yapıyım birazdan ama 5500 siparişi verdim bile. İnanın şu yazdığınız mesajdan bile servisten daha iyi bildiğiniz anlaşılıyor. Servise gitti. Sorun yok dendi. Servis yakında değil. Git bırak, sonra arıza tespit ücreti öde, sonra eve geri getir. Aynı problem olsun. Sonra başka serviste aynı şeyleri yaşarım diye korktum Çok üşendim uğraşmaya ve yeni sipariş verdim. Bencede basit bir sorun gibi hissediyorum.

Edit: fikir verir mi bilmiyorum ama makineyi açıp kapatırken yaptığı ufak temizlikteki su da gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 28 Ocak 2026; 16:27:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt

durulama esnasında da musluktan su gelmiyor ama alt tepsiye sıcak su akıyorsa bir yerde kaçak var demektir hocam, makinayı biraz ortaya alıp resimde işaretli sol-alt kısımdan su sızıntısı oluyormu kahve yapmaya çalışırken? kaçak contalarda yada selonoid vana kısmında muhtemelen ama tam yerini belirlemek lazım. geçmiş konularda bir arkadaşımız vardı musluktan su/kahve gelmiyor sol kısımdan sızıyordu. dedigim yeri bi kontrol edermisiniz lütfen.

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 28 Ocak 2026; 17:24:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Versuni sadece philipste değil, saeco ve gaggia da aynı plastik demleme ünitesini hatta genelinde aynı seramik değirmeni kullanıyor. Gaggia da genelden farklı çift thermobloklu makineler var ek olarak. Onun haricinde demleme ünitesi gene aynı. VW grubunun kahve makinesi versiyonu philips. VW de MQB şase üzerine 40 tane araba çıkarıyor, philipste saeco sistemi üzerine 40 tane kahve makinesi çıkardı herhalde şu zamana kadar. Belki fazlası bile vardır.

Yeni 8000 serisinin demleme ünitesi videoda dışarıdan farklı duruyor ancak mekanizmanın çok farklı olacağını sanmam.

Esas fark aslında değirmen kaynaklı bu makinelerde. Gene aynı seramik değirmeni kullandılar ise makinede çok fark olacağını sanmam. Ben profesyonel değirmende öğütülmüş kahve+philips ile tatminkar sonuçlar aldım. İçinden çıkan kaşıkla 1,3 kaşık kadar kahve koyunca demlemede problem yaşanmıyor ancak fazlasında demlemeden kahveyi posa haznesine atıyor. Kaşıkla normalden bir tık daha fazla kahve koymak mümkün.

Şu çin üretimi makineler piyasaya çıkmasa açıkcası daha uzun süre aynı şekil devam ederlerdi gibime geliyor. Çin şu anda kahve makineleri konusunda f/p açısından öne geçti. Çok ilginç makineler çıkarıyorlar.

Şu kombo makine 1600 dolar seviyesinde hem tasarım olarak başarılı hem kalite üst seviyede, ismide bildiğimiz merak kelimesinden geliyormuş. Meraklı kahve makinesi bkz.

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346youtube
    In this video, I show you the new and final version of the Meraki Espresso machine. Together, we unbox it, inspect it, commission the machine, and finally ma...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ES7c5p9ud1U

Şuda bir tık ötesi, tam programlanbilir, gear pumplı, çelik kazanlı, PID ısı kontrollü, komple bakır borulu espresso makinesi.

Philips (saeco) Tam Otomatik Kahve Makineleri - EP4346youtube
    In this video, I show you the very fancy Wendougee Data S - an espresso machine that comes with a gear pump, dual boilers, PID control, saturated brew group,...
    https://m.youtube.com/watch?v=kXotG6idFxQ&pp=0gcJCZEKAYcqIYzv

Edit:düzeltme/ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 29 Ocak 2026; 21:59:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.