PNY GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto 12GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı https://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-4070-ti-xlr8-gaming-verto-12gb-gddr6x-192-bit-ekran-karti-p-4651420.521 TL Bu modeli en iyi soğutmaya sahip 4070ti modellerinden biri, Suprim-x ve rog-x ile kapışacak seviyede ![]() |
NVIDIA/AMD Ekran Kartı Stok Takibi [ANA KONU] (9873. sayfa)

-
-
4060ti = 11K. Fiyat çok olmuş bence. 10k yı geçmeseydi düşünülebilirdi. Tamam eyv. yeni kart. DLSS 3 var ne kadar kullanacaksak artık. 6700xt ye göre 60-70w daha az güç tüketiyor. Ama 11k çok.
www.incehesap.com
Zotac Gaming GeForce RTX 4060 TI Twin Edge ZT-D40610E-10M 8GB GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/zotac-zt-d40610e-10m-ekran-karti-fiyati-63131 -
Beyler rx6600 almam mantıklı mı? 1080p ve 2k oyun oynamayı planlıyorum. varsa alternatif ne alabilirim teşekkürler.
-
6700xt daha mantıklı gibi. Çoğu oyunda 2k olarak idare ediyorken 1080p'de mükemmel.
6600 2k için biraz yavaş kalır.
-
Asus Dual Rtx 4070 14.900K'ya alınır mı acaba
Sipariş verdim ama şu Vram meselesi hala canımı sıkıyor. 16GB olsaydı içim çok rahat olacaktı.
-
Hocam merhaba son durum nedir sorun yaşadınız mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nerede o fiyat hocam?
-
Çok teşekkür ederim yanıtınız için 😊
Yakın zamanda amazon us satıcısından sıvı soğutucu almıştım, 10 gün gibi bir sürede ekstra bir ücret talep etmeden teslim edildi ürünüm.
-
Sipariş verirken tek çekimle mi aldınız taksitli mi? Taksitli ise kaç taksit yaptırdınız?
-
Amazon'da peşin fiyatına 6 taksit seçeneği sunuluyor taksitle aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 2 Haziran 2023; 0:11:14 > -
Cevap için teşekkürler. Ben de Amazon Türkiye'den ama Almanya satıcısından 6 taksitle 4070ti almıştım ama göndermediler, hemen iptal ettiler demek iptal sebepleri taksit değilmiş...
-
Belki bu seride ki en çok beğendiğim marka ve model.. Iyi günlerde kullanın. Sorunsuz gözüküyor. Gerçi beyaz sistem için Aero modeli de tercih edilebilir fakat performansı hakkında cok bilgim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperMert -- 2 Haziran 2023; 11:23:50 >
amazon
Colorful iGame GeForce RTX 3070 Ti Ultra W OC 8G Grafik Kartıhttps://www.amazon.com.tr/Colorful-iGame-GeForce-Ultra-Grafik/dp/B09D7K3J5K/ref=sr_1_25?crid=3LNEA0C250O4O&keywords=ekran+karti+nvi%CC%87di%CC%87a&qid=1686054266&s=computers&sprefix=%2Ccomputers%2C340&sr=1-25Link'teki kart 12.800 TL'ye taksitli bir şekilde alınır mı? Nasıl bir model pek bilgim yok.
-
Rtx 3070ti 3070 den %25 fazla enerji tüketip %5 performans artışı sağlıyor deniyordu geçen sene sürücü güncellemeleriyle düzeltildi mi bilmiyorum
Benim tavsiyem yeni nesil kart almanız tabi bütçeniz nedir bilmiyorum hiç olmadı ikinci el 3080 alın faturalı garantili
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence çok güzel fiyat 2 sene önce 3070 ti tuf u 10 almıştım Amazon Ger den.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam, amazondan 3 ay once aldıgım bı urunu ıade edecegım fakat alırken kullandıgım banka kartının suresı bıttıgı ıcın su an alısverıs yaptıgım xxx nolu karta iadesı nasıl olacak ?bilen yada tecrube eden bı arkasdas varmı acaba
-
Selam,
AMAZON, süresi dolan banka kartına ilgili tutarı iade olarak yönlendirir. Bu süreç sonrası mevcut bankanız iadeyi yeni kartınıza yönlendirir. Süreç biraz uzayabilir ama aktarım işlemleri bankanın yapacağı işlemlerdir. Yani en nihayetinde AMAZON (sistemde hangi kart bilgileri görünüyorsa) iadeyi ona yapar. Sistemde görünmeyen herhangi bir bilgi onların nezdinde geçerli değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun ürünün linkini paylaşma şansınız var mı acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X