Şimdi Ara

[Ultra Mini Efsane Bitti] Godzilla daha büyük bir hınçla dönecektir. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
19
Favori
65.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umalım ki kalsın
  • tekirdağ'da efsane kestane oldu gibi

• nallart N kullanıcısına yanıt

Amin

• Bence de yalan oldu gibi baksanıza nallarttan ses yok
  • bu sistemden en çok iç anadolu ve batı karedeniz etkilenir. marmara'da kocaeli'yi teğet geçiyor , sanırım marmara'da bi tek adam akıllı sakarya gömülecek.

• @nallart

hocam mgm pazar ve pazartesi istanbul için en düşük -2 gösteriyor, kocaeli ise en düşük +1 yazmış. -2den ne gibi bir gömülme yaşanır ki? sakarya için -6 yazmış, en çok orası etkilenecek herhalde.

• Bugün kar yağmazsa nallart gene kaçacak kar yağdığında dönüp bak demiştim diyecek :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol yağmur alıyoruz şu an Tokat-Turhal'a kara çevirmesini bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karı gördüm kaydım kaymaz olaydım
  • mgmye bakıp yorum yapmamanı tavsiye ederim. Avrupa ve Amerika merkezli modellerin gösterdikleri önemli. Bizim meteoroloji maalesef çok tutaraız veri giriyor. Fırtına gösterir yağmaz rüzgarlı gösterir fırtına olur. Son yıllarda bir nebze daha iyi çalılıyorlar ama yine de yetersiz. Gfs'nin son girdilerine göre ciddi bir kar yağışı bekliyor İstanbulu. Hem de baya ciddi gibi görünüyor şuanlık. Rüzgarların durumunu iyi gözlemlemek yarın. Yarın her şey belli olur. Ama bu gidişle yeni bir efsane doğacak gibi. Avrupa Modeli Ecmwf, Alman modeli Icon, Amerika modeli Gfs, Kanada modeli hepsi şuan için çok olumlu kar yağışı adına... Hadi hayırlısı bakalım.

• Kayseride 1 saattir yağıyor, özlemişim...
  • aliemre461 kullanıcısına yanıt

anladım dostum, cevap için teşekkür ederim.

ben geçmişte de mgmye baktığım için geçmiş değerleri kıyas aldım, bakalım ne olacak 

• hocam nolur güzel haberler ver @nallart

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

tekirdağ'da efsane kestane oldu gibi

aynen poseidon çok az kar yağışı gösteriyor.

• BIRAZ MEŞGULDUM BİR KAÇ İSİM VARDİ. O ARADA OLMAZCILAR HEMEN GELMİŞ. İSTANBULDA HER YER EN AZ 15 20 CM OLACAK. İSTANBUL UN IC KESIMLERI İSE 50 CM YI ZORLAYACAK. BEN SÖZÜ GODZİLLAYA BIRAKIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 13 Ocak 2021; 21:27:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç kesim 50 cm demek. olağanüstü.
    yahu kar mar yok kandırmayın zavallı insanları. kış bitiyor kazakları hırkaları bazanın altına kaldırıyorum.

• marcvs valerivs M kullanıcısına yanıt
    Sen nallarta nasıl şirk koşarsın, kar tanrımız o bizim
  • Nallartin yazısını okumadan kış geldiğine pek inanmıyorum.
  • İnşallah bu sefer geliyor beklenen kar İstanbula. Yağsın da şu susuzluk sorununa bir çare olur hiç değilse yoksa durum çok sıkıntılı olacak.
    @nallart başkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green82 -- 13 Ocak 2021; 22:18:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.