Oncelikle sakin olun hocam sakin.. :) acik aramadim 1994 yilindan beri oyun oynayan biri olarak oyunculuk icin hangi modelin ne denli onemli oldugunu biliyorum merak etmeyin :) zaten tam anlamiyla gamer odakli bir cihaz alacak olsam tv degil "monitor" alirim :) ben sadece hatanizi duzetmek istedimki sizinde "input lag yazmam gerekiyordu" deminiz yeterli zaten..lakin ben size bir "oyuncu" olarak bir bilgi vereyim elimizdeki gamepadleri kablosuz kullandigimiz icin onlarin bir gecikme sureleri var..yani biz o tv deki inputlagi hissemedeyiz kisaca..ayrica 4k@120hz oynadigimiz icinde 6ms de oynuyoruz yani takdir edersinizki 14ms bile bir tv icin harika iken 6ms zaten cok daha iyi oluyor..ha burada bunlari sıkı bir cod oyuncusu olarak soyluyorum.. :) dedigim gibi acik aramadim zaten cx i alali 1 hafta oldu..ondan oncesinde 2013 model sony w655 kullaniyordum 6ms olusundan oturu :) bende burak hocamdan aldim sagolsun cok yardimci oldu..eger c1 in cx ten aradaki fiyat farkina degecek ozellikleri oldugunu dusunseydim zaten 55CX yerine 48C1 aliridim :) Tv lerimizi guzel gunlerde kullanmamiz dilegi ile saygilarimla :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |