Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
702.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kamil.celik

Bu mesaj silindi.

tabi efenim kahvenizi nasıl alırsınız acaba?

• Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]
    Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

Hocam bu ayarı off yaptığımdada 25-32 Fps arası alıyorum , 0.900 yaptığımda da aynı fpsi alıyorum, sorun nerededir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: münşi

HUB Optimized ayarlarda resolution scale 1.750:

HUB Optimized ayarlarda resolution scale OFF:

71fps den 39fps ye düşmeye değer bir fark var mı sence?

Gerçekten fark neredeyse yokmuş. Bu kadar küçük bir fark olacağını tahmin etmiyordum, ayarlardan 0900'e aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizari82 -- 28 Aralık 2020; 21:49:21 >

• Arkadaşlar birde bu yolladığınız hub videosunda oradan oraya geçtiğinden ve ingilizcem yetmediği için çözemedim, 2 görsele ait ayarları yaptım ben fakat 1050 Ti ile 20-32 fps arasında oynayabiliyorum, hava karardığında kar çok yağdığında özellikle fps baya düşüyor, yardımcı olabilecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CengizYLDZ

Arkadaşlar birde bu yolladığınız hub videosunda oradan oraya geçtiğinden ve ingilizcem yetmediği için çözemedim, 2 görsele ait ayarları yaptım ben fakat 1050 Ti ile 20-32 fps arasında oynayabiliyorum, hava karardığında kar çok yağdığında özellikle fps baya düşüyor, yardımcı olabilecek var mı ?

xbox one x ayarlarını da yapabilirsin. Daha iyi sonuç verir.

https://www.naguide.com/red-dead-redemption-2-best-optimized-settings//

• münşi kullanıcısına yanıt
    Bu ayarlar ile kaç alıyorsunuz ve bende vulkan seçtim ama full-screen olmuyor windows bundrls gibi bşy yazıyor o ne :)
  • 10kdays kullanıcısına yanıt
    Denedin mi iyi performans veriyor mu kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Karagöz

Knka 1070 ekran kartım var whispwer mod geforce da bulunmuyor son sürüm olmasına ragmen neden acaba

olması lazım çünkü resmi sitede 1060 ve üzeri kart diyor ki senin kartın uyumlu. tuhaf olmaması

ayarlar/oyunlar kısmında var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 28 Aralık 2020; 22:0:2 >
  • Sonuçları aktaracam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 10kdays

xbox one x ayarlarını da yapabilirsin. Daha iyi sonuç verir.

https://www.naguide.com/red-dead-redemption-2-best-optimized-settings//

Alıntıları Göster

Hocam Fps olarak hangi ayarı yapsam hep aynı fpsi alıyorum garip bir şekilde, texture harici sanırım pek etkilemiyor ya da online da kış modunda olduğumuzdan dolayı bu fpsi alıyorum çünkü kar şiddeti arttıkça fpsim düşüyor. Verdiğiniz ayarları yaptım sonuç olarak bunlar benim aradığım smooth grafik ayarlarıydı gerçekten, fps'e bir faydası olmasa da günlerdir bulanıklık atmosfer etkisini elde etmeye çalışıyordum. Bu ayarları girince gerçekten çok hoş bir görüntü oldu teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizYLDZ -- 28 Aralık 2020; 22:12:1 >

• Gözlük diyorum kullaniyo musun? Kendin. Kullandığını düşünüyorum ya da gözlerin çok sağlıklı ve keskin görüşlü. Eagle eye 😊
    Kullanıyorum hocam dinlendirici o kadar yılın oyunculuğu malum :)
  • Steam de çalışırmı bu yama bilgisi olan varmı ?
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt

her sürümle çalışacak denemeleri yapıldı

• xemix125 X kullanıcısına yanıt
    Yüreğin varsa ana hesabınla gel bebişim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda versiyon 1355.23 olarak söylenmiş. 1311.23 versiyonda da sorunsuz çalıştırabilir miyiz yamayı? Malum korsan :D

• Evet. Sorunsuz olacağı söylendi.

@derbder52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbero -- 28 Aralık 2020; 23:53:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam sizce vulkanda mı oynamalıyım directx12 de mi? directx 12 hub ayarları ile oynuyodum sizin ayarlarınızı deneyim dedim. sanki ekran kartının fanı çok çalışmaya başladı vulkandan sonra. fps biraz daha iyi gibi. siz hangisini önerirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.