Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
702.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaynak??
  • Bekleyiş devam ediyor mu :)
  • Ben ancak 3-4 hafta sonra başlayabilirim oynamaya, O zaman a kadar da yama cillop gibi olur oh mis. 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • graphx223 G kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 28 Aralık 2020; 14:11:42 >
    400 ss aldım testten buraya atsam beğeni yağmuruna tutarlar ama yamayı yapanın rızası olmadan böyle bir şeye kalkışamam lütfen boş yapmayın
  • Birkan Tekin kullanıcısına yanıt
    Bu yama import değil zaten. Oyunun dosyalarını değiştirmiyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphx223

Bu mesaj silindi.

Hayırdır ne bu korku? Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]  Ağlamaya devam et korktuğun gerçekleşiyor çünkü Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

• Teknoloji bilgini 68 T kullanıcısına yanıt

import değilse eğer online'da sorun çıkarmaz ozaman bu yüzden ban yeme ihtimalimizde olmayabilir

• redown1787 R kullanıcısına yanıt

Sistemi öğrenebilir miyim. Ve ayarları nasıl yaptığınızı? Bende aynı durumdayım. Tam olarak kaliteden ve performanstan ödün vermiyeyim diye uğraşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortus kullanıcısına yanıt

Sözde çıkış tarihi ve saati görüşürüz insancık Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] 

Troll müsün dostum? Konuyu gereksiz yere baltalayıp durma yav.

sana test için vermediler diye üzüldüysen vereyim sana yamayı ağlama bu kadar çocuk

• Discordda canlı yayın açılır inanmayanlara..

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]
  • 10kdays kullanıcısına yanıt
    Hocam yama sahibine sormadan yapmayın öyle bir şey hevesini kaçırmayın adam ztn zorlanıyor uğraşırken 😄
  • 10kdays kullanıcısına yanıt
    İşteyken açamyrz yapmayın böyle :)
  • 1 gün denedim fakat nedense alışamadım görüntüye. Forumda bi arkadaş paylaşmıştı rdr2 pc konusunda hala o ayarı kullanıyorum. Tabi şehire girince fps 40-45 oluyor ama monitörün input lag olayından pek düşüş hissedilmiyor. Dağ bayır 50-60 güzel oluyor. Tabi tercih meselesi ayarlar.

• 2 Gün kaldı degil mi? herhangi bir aksilik yok umarım

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.