|
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (50. sayfa)

-
-
Bekleyiş devam ediyor mu :) -
Ben ancak 3-4 hafta sonra başlayabilirim oynamaya, O zaman a kadar da yama cillop gibi olur oh mis. 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10kdays -- 28 Aralık 2020; 14:11:42 > -
400 ss aldım testten buraya atsam beğeni yağmuruna tutarlar ama yamayı yapanın rızası olmadan böyle bir şeye kalkışamam lütfen boş yapmayın -
Bu yama import değil zaten. Oyunun dosyalarını değiştirmiyor yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: graphx223
Bu mesaj silindi.Hayırdır ne bu korku?
Ağlamaya devam et korktuğun gerçekleşiyor çünkü
-
import değilse eğer online'da sorun çıkarmaz ozaman bu yüzden ban yeme ihtimalimizde olmayabilir
-
Sistemi öğrenebilir miyim. Ve ayarları nasıl yaptığınızı? Bende aynı durumdayım. Tam olarak kaliteden ve performanstan ödün vermiyeyim diye uğraşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözde çıkış tarihi ve saati görüşürüz insancık
-
Troll müsün dostum? Konuyu gereksiz yere baltalayıp durma yav.
-
sana test için vermediler diye üzüldüysen vereyim sana yamayı ağlama bu kadar çocuk
-
Discordda canlı yayın açılır inanmayanlara..
-
Hocam yama sahibine sormadan yapmayın öyle bir şey hevesini kaçırmayın adam ztn zorlanıyor uğraşırken 😄 -
İşteyken açamyrz yapmayın böyle :) -
1 gün denedim fakat nedense alışamadım görüntüye. Forumda bi arkadaş paylaşmıştı rdr2 pc konusunda hala o ayarı kullanıyorum. Tabi şehire girince fps 40-45 oluyor ama monitörün input lag olayından pek düşüş hissedilmiyor. Dağ bayır 50-60 güzel oluyor. Tabi tercih meselesi ayarlar.
-
2 Gün kaldı degil mi? herhangi bir aksilik yok umarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X