|
Konudaki tartışmaları temizlemeye çalıştım. Lütfen biraz daha dikkatli ve sakin olun. Forumdan uzak kalmanızı istemeyiz. |
|

|
Konudaki tartışmaları temizlemeye çalıştım. Lütfen biraz daha dikkatli ve sakin olun. Forumdan uzak kalmanızı istemeyiz. |
|
Hamza sas denilen kişi futursuzca saldırıyor, uzak kalması gerekirse o kalmalı. Fake hesap açıp açıp aynı şeyleri yazıyor. bu konuda olduğu gibi : https://forum.donanimhaber.com/hogwarts-legacy-1117238-turkce-yama-v1-98-openai-gpt-3-translate--155075402-5#155256493 Ve diğer konularda da var. |
|
|
|
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |
|
yama linki nerde tıklayamıyorum bir şeye |
|
Haftaya GPT-4 çıkıyormuş. @zartzurt456 Yeni yamalar da GPT-4 ile gelir mi? GPT-4 ile artık çeviri işi çok büyük ölçüde insan çevirisine yaklaşacak diye düşünüyorum. GPT-3 ile GPT-4 arasındaki farkı merak edenler için; ![]() GPT-4 ile birlikte gelecek en büyük yenilik, artık yapay zeka yardımıyla ses, resim ve video oluşturulabilecekmiş deniyor. Yani MidJourney ve Dall-E'ye rakip olacak. Özellikle ses oluşturma fonksiyonu, eğer insan sesine yakın bir ses oluşturuyorsa, oyunlarda Türkçe Dublaj devrini bile başlatabilir. Kaynak: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 11 Mart 2023; 14:24:47 > |
|
Uplay @SheppaRD-_- EA @SheppaRD_TR Epic Games @SheppaRD_TR Xbox Live @SheppaRD#3244 Rockstar Social Club @SheppaRD_TR Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694 |
|
Bu dublaj işini Ruslar makine yöntemi ile yapıyorlardı ama gpt 4 farklı kişilere göre duygu katarak yaparsa mükemmel olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|