Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
701.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 4. bölümdeyim bahsi geçen sorun var bende.

• hocam oyundan atıyor yüzde 10luk kısımda çözümü var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skywalkerx

Denedimde yok tadı yok böyle vasat yama ile oynanmıyor bu oyun devrik cümleler çok notlarda kitaplarda çevrilmemiş çok yer var..Sonuç olarak ancak çocukların ve vasat oyuncuların kullanacağı bir yapay zeka çalışması.

Daha düne kadar forumda malum gruba sövüp bunlar yüzünden kimse yama yapmaya yanaşmıyor diye ağlıyordun şimdi de kalkmış iyi kötü bir şekilde çıkan yamaya tü kaka çekiyorsun, biraz omurgalı ol.

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate]

• Hoseanın görevinde Kamp kurunca video sekasında atıyor devamlı

• aynen kamp kurunca her görevde oyundan atıyor

• John Sheppard kullanıcısına yanıt

adamlar çatır çatır yama paylaşıyorlar işleri güçleri yok bir de bununla mı uğraşacaklar? yamayı yapan zartzurt ama her mesajında malum gruba sallayan sensin. gram yapıcı değilsin üstüne de hayal dünyasında yaşıyorsun.

keskin sirke küpüne zarar. adamalara bi düşmanlığınız varsa gidin başka yerde yapın. adam uğraşmış bir yama yapmış, kirletmeyin konusunun altını.

• Özgür Karagöz Ö kullanıcısına yanıt

Bende görev aldım kasabadan şeriften kaçakçı aynı görevi 2 kez yaptım oyundan atıyor anlamadım

• Kamp kurulduktan sonra sürekli oyundan atıyor Onun için fix yama kurunca da bu sefer font sorunu çıkıyor :(

• En büyük Sorun yamaydı Çıktı şimdi Atma sorunu başladı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwatch7

Bende görev aldım kasabadan şeriften kaçakçı aynı görevi 2 kez yaptım oyundan atıyor anlamadım

Yaw birde Görevin En başına atıyor

• Bence çeviri muhteşem olmuş. Elinize sağlık. Steam de i harfleri sorunluydu. Verdiğiniz bilgi sayesinde o da düzeldi. Oyuna sıfırdan başladım. İnanılmaz güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Sinir geldi ya 1331 den giriyorum hata cıkıyor boyle

not: epic,steam kullananlar rockstar launcher ile oyunu açmaları lazım. Açmazsan bu hata çıkıyor.

• adam objektif bakabiliyor diye omurgasız mı oluyor ? 2 tane gpt deneyimim oldu ki yine ben yanlış oyunlarda denediğimi düşünüyorum. hades ve rdr 2. edebi derinliği bi oyuna göre fazla olan bu oyunlarda translate'e kalmak cidden asıl olayı öldürüyor. valhalla yakuza gibi oyunlarda iş yapabilir. yine çöpe atmam gptyi ama bu oyunlarda ingilizcesi 0 olanlara öneririm

• Yamayı kurdum bir müddet sonra oyun donup kapanıyor. 3 kere tekrar başlattım üçünde de aynı sorun oluştu. Sebebi ne olabilir acaba? (sürüm 1.1311.xx)

• keen777 K kullanıcısına yanıt

İstek ayrı birşey denemek ayrı birşey . Adam istek üzerine girişti ve gerçekten anlaşılır şekilde oynanabiliyor şuan sadece atma problemi var . Objektif bakanlar Diger yamayı kötüledınız buna kaldınızı devamlı vuruyorlar o da yanlış

• Özgür Karagöz Ö kullanıcısına yanıt
    Korsan mı oynuyorsunuz
  • C.H.N kullanıcısına yanıt
    Korsan mı?
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.