Şimdi Ara

Gamepad Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________

• up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m.n11.com
    PS3 DUALSHOCK 3 JOYSTİCK KOL %100 ORJİNAL TAM BORD TEŞHİR ÜRÜNÜ Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/ps3-dualshock-3-joystick-kol-100-orjinal-tam-bord-teshir-urunu-P434030497

Ben bundan aldım sorunsuz kullanıyorum memnunum. Ben pek anlamam ama yorumlarda tam board ve orijinal olduğundan bahsedilmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox dan başkası yalan en rahatı ve en kullanışlısı o

• 6 aydır kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

https://www.monsternotebook.com.tr/pusatgamepad/monster-pusat-pro-gaming-gamepad//

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xim APEX için mouse önerisi?
    7 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Gamepad Öneri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D. kullanıcısına yanıt
    internet sitesinde yorumlarda bahsedilen rt lt deki hissiyat tam olarak nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: In Vino Veritas

internet sitesinde yorumlarda bahsedilen rt lt deki hissiyat tam olarak nedir?

Bilmiyorum. Ben memnunum. Bu fiyata daha iyisini alabileceğinizi sanmıyorum. Gönül Xbox ister ama fiyatı ortada.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • logitech f310 kullanıyorum. arkadaki mandallı tuşlar araçlı oyunlarda çok keyif veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.