Yüzbaşı
01 Temmuz 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 134 (Bu ay: 7)
Gönderileri

Valheim oyununu orta ayarlarda çalıştırabilr miyim?

i7 4200u

Gt 740m

16 GB

İphone 7 ios 13.3 kullanıyorum uygulamaların internetini hücresel veri kısmından kapatmıştım şimdi geri açamıyorum. açmak içim açılıyor sonra uygulamaya girmek istediğimde geri kapanıyor.
Çözümü nedir?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Monster pusat gamepadi tavsiye eder misiniz? Artıları eksileri nedir?
Arkadaşım ile oynayacağım onun sistemi düşük olduğu için beraber oynayabileceğimiz co-op oyun arıyoruz.

Arkadaşımın Sistemi:
i7-4500U
GT 740M
12GB Ram

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Dün ekran parlaklığını ayarlarken bir sorun yoktu. Bilgisayar kapatıp açtım ekran parlaklığı sonda değiştiremiyorum ekran parlaklığını.

Yardımcı olursanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/oyuncu-ve-hobi-urunleri/sony-playstation-dualshock-4?place=autocomplete&qt=dualshoc

bu linkteki ürünü almak istiyorum bilgileri giriyorum en son 3d sec. girdikten sonra kart bilgelerinizi kontrol edin deyip hata veriyor.

Yardımcı olabilir misiniz?

Watch dogs 2 almıştım. oyunu indirdim. açmak için bastığımda önce uplay indirdi. sonra oyunu kurmaya başladı. ben 40 gb oyunu indirdim şimdi 23 gb da oyunu kuruyor yani oyunun boyutu 63 gb çıktı bu problemi nasıl çözebilirim?

Arkadaşların pcleri hem işlemci bakımından hemde ram bakımından düşük. Onlar ile beraber oynamalık oyun arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 450
İkinci El Bölümü Mesajları: 47
Konularının görüntülenme sayısı: 15.209 (Bu ay: 364)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.