Şimdi Ara

tek oturuşta 1 litrelik chivas içmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Viski "içemeyeli" çok oluyor. Afiyet olsun. Tadı damağıma kadar geldi bak. Yanında da çikolata olacaktek oturuşta 1 litrelik chivas içmek 

• 1 litre viski 1000 ml
    Chivas alkol oranı 40
    Wiydback erkek sabiti 0.68
    Kilonuzu bilmiyorum ortalama 75 o yüzden 75 alacağım.

(1000×40×0.80)/(0.68×75) = 627,45 mg promile çevirirsek 6.27 küsür promil yapar.

4 promil üstü zaten solunum depresyonu + koma

Alkol toleransınız varsa tabii ki bu geçerli değil.

Sonuç olarak alkol zararlıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

hocam nasil ispatlayabilirim sana bilmiyorum ama bi gun ismarlarsan yaninda icerim. tabii 7 saatte falan iciyorum oturup kafaya dikmiyorum. yalan soyleyecek bi durum yok kari yok bir sey yok su forumda zaten kime hava atilacak. ayrica alkolizmle hava da atilmaz orasi ayri. genelde liseliler arasinda falan marifettir cok icmek ancak :)

normalde bi oturusta fix 70 lik icerim bugun litrelik iceyim dedim. cok ender de olsa 1L ictigim oluyor

Alıntıları Göster

Şimdi inandım.

7 saat ne yapıyorsun peki vakit nasıl geçiyor

• Sen içersin tabi , evinde piano var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

vayyy reis :d

Alıntıları Göster

bu hafta da kamptaydım 50 cl rakı üzerine 35 cl vodka cila tek oturuşta 1 litrelik chivas içmek tek oturuşta 1 litrelik chivas içmek tek oturuşta 1 litrelik chivas içmek 

testi kebabı yaptık yediğimizi hatırlamıyorum arkadaş a sabah diyorum ki kebab nerde laa ne kebabı gece yedik ya diyor tek oturuşta 1 litrelik chivas içmek 

• 4-5 yıl önce yılbaşında ilk kez viski denemiştik kuzenle.Fena çarpmıştı bizi.Hala viski kokusu alsam kusacak gibi oluyorum.

• YAPMA ölürsün

• heleloyloyloy H kullanıcısına yanıt

gece çanakla ispirto içtim öyle bir uyku yabtıki kendimi yatağa zor attım sadece 6 saat uyudum ve sarhoşluktan eser kalmadı tek oturuşta 1 litrelik chivas içmek tek oturuşta 1 litrelik chivas içmek 

tek oturuşta 1 litrelik chivas içmek

• Marifet mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.