Ve aradıklarında cevap vermezseniz paket iade... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet bu kadar sıkıntı çıkartılmış. 2 kere gidilmiş vs. üstüne 3 ncü kez tekrar kargoya verilmiş ve iade alınmamış. Sonu mutlu ama işkenceye dönmüş bu süreç. Yine de bu hatalarını düzeltme amaçlı olduklarını gösteriyorlar. Madem biz hata ettik cezamızı biz çekmeliyiz gibi bir anlayış var demek ki. |
Olayı iyi niyetin dışında bir sisteme oturturlarsa aslında en doğru sistemi kurmuş olurlar. İyi sistemin amaçlarından birisi zaten bu olmalı. Kara liste mi olur ne olur bilemem artık. Umarım o noktaya gelmez. Gelirse de bir çaresini bulurlar inşallah ki böyle kaliteli hizmet devam ederse diğerleri SEVE SEVE DEĞİŞMEK ZORUNDA KALACAKLAR. Bu yüzden her şekilde korumaya çalışmamız gerekiyor. |
Bu rûzgâr-ı bî mededin inkılâbı var.
|
ayın 14'ünde prime day'da aldığım anakart az önce elime geçti adamlar anakart kutusunu bi kutuya koymuşlar o kutuyu da başka kutuya koymuşlar boş yerlere de sert kağıt doldurmuşlar sallanmasın diye, biz bu adamları haketmiyoruz gerçekten yakında suistimaller yüzünden çoğu şeye sınırlama getirirler, ben amazon olsam ben de değer vermem böyle ülkelere.. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yetkili servisler de kendini nimetten sayıyor. Altı üstü süpürge tamir ediyorlar havalı konuşmalar falan. Makinenin sorununu nasıl çözeceksen onun için alacaksın paranı, yok temizlemezmiş yok öyleymiş böyleymiş kapat dükkanı git o zaman zorla mı yaptırıyorlar sana o işi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dyson dc052 süpürge nin şeffaf haznesi full dolmuş,tabikki motor yanmış, motor + hava filtresi 1500 tl < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 17 Ekim 2020; 18:25:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Evet emezon adamdır , 12 gündür bi powerbankı yollayamadılar , müşteri hizmetlerini arıyorum stokta yok ne zaman geleceğide belli değil isterseniz iptal edin diyor , hiç aklıma gelmemişti iptal etmek teşekkürler emezon. |
Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 17 Ekim 2020; 18:37:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Konu sahibinin Amazon’la yaşadığı vs. Benim Hepsiburada’yla yaşadığım. Şans mı, akılsız başın cezası mı? https://forum.donanimhaber.com/hayatimin-hatasi-hepsiburada-dan-iphone-aldim--146054343 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
|
Kılıf almıştım beğenmedim için iade talep ettim, kılıf sizde kalsın paranızı iade ettik dediler şaka gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |