Şimdi Ara

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU] (1327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kullanıcıadam Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
26.530
Cevap
573
Favori
2.050.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eminmisin ben hesabı onayladıktan bi kaç ay sonra yükseldi limitim , içerideki paramı çıkartamıyorum diye mecburen onayladım. 4 yıldır türkcelldeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: mhmmd.dmr20

Eminmisin ben hesabı onayladıktan bi kaç ay sonra yükseldi limitim , içerideki paramı çıkartamıyorum diye mecburen onayladım. 4 yıldır türkcelldeyim
    Eminim tabii ilk 3 ay limit düşük olur faturana yansıtta hesabı onaylamak ile faturana yansıt limitinin ne ilgisi var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kardeşim ne bu saçma üslup 4 yıldır türkcelldeyim yaşadığım şeyi anlatıyorum sen neyden bahsediyorsun . Avare avare yorum yapıyorsun

Kardeşim ne bu saçma üslup 4 yıldır türkcelldeyim yaşadığım şeyi anlatıyorum sen neyden bahsediyorsun . Avare avare yorum yapıyorsun
    4 yıldır Turkcell' desiniz bende 14 yıldır Turkcell' deyim şimdi bunu mu yaristiralim? Üslupta ne var? Yazdığım mesajda aksi ne var? Arkadaş faturana yansıt limitini sormuş bende ilk 3 ay limitin düşük olacağını söylemişim zaten asıl siz ne anlatıyorsunuz? Yazdıklarınızı ve benim mesajlarımı tekrar okuyun tam anlayamamışsınız

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]

14 yıldır boşuna durmuşsun o zaman . Yapay zekaya sordum al cevabı . 3 ay nerede yazıyor boş element uydurup milleti yanlış yönlendiriyon birde emin emin konuşuyorsun

PAYCELL - KAMPANYALAR - [GENEL KONU]
    🤣 Yapay zeka yerine Paycell' e sormak yeterli ama siz yapay zekadan devam 😀 emin emin konuşurum çünkü sizin Turkcell' de zaman geçirdiğiniz kadar Paycell hesabım var ve faturana yansıt limitini her ay aktif kullanırım yeni hat alımında veya operatör değişikliği ile faturalı olarak Turkcell' e geçiş yapıldığı zaman ilk 3 ay faturana yansıt limiti 250 TL oluyor sonrasında finansal geçmişe bağlı olarak yükselip/ düşüyor artı olarak üsluba bak üsluptan bahsedene bak sen önce kendine bak sonra bana 😉 Neyse senin gibi birine çok zaman bile ayırdım direkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 20 Eylül 2025; 23:16:14 >

• Göster paycelle sorupta 3 ay diye nerede yazıyor ? Yanlış yönlendirin anca insanları attığım görseli okumadın bile kendinden eminsin ya at görselini bir :)

• Mobil temassız ödemeye 1000 tlik alışveriş için 100 TL iade geliyor bu kampanya akaryakıt kampansayi ile birleştirmek mümkün müdür,yani 1000 TL'lik akaryakıt temassız ödeme ile alirsam 250 iade gelirmi üstadlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gelmez,kampanyalar birleşmiyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.