trafik sigortası ve kasko poliçelerim için hızlı bir şekilde dönüş sağlayıp fiyat verdiler ve uygun fiyatla yenilettim teşekkürler. |
Bildirim
trafik sigortası ve kasko poliçelerim için hızlı bir şekilde dönüş sağlayıp fiyat verdiler ve uygun fiyatla yenilettim teşekkürler. |
|
Trafik sigortası hizmetini en ucuz ve en hızlı şekilde kendilerinden yaptırdım. Aracımı bir ay içinde sattığım için iptal işlemlerini aynı hızda sorunsuz şekilde halletim. Kendilerine teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teklif aldığım yerlerin neredeyse yarı fiyatına yaptırdım teşekkürler. |
Whatsapp'tan yazdım cevap bekliyorum hocam |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tektonik1907 -- 11 Haziran 2025; 16:16:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yarın tarihi dolacak kaskom için tarafınıza e posta ilettim. şimdiden teşekkürler. |
dün itibari ile aldığım tekliflerden daha uygununa 9 taksit olarak kaskomu yaptırdım, teşekkürler. |
|
Aracımın trafik poliçesi ve kaskosu için Whatsapp hattı üzerinden iletişime geçtim. Edit:Hem zorunlu trafik, hem de kasko poliçemizi gerçekleştirdik. Teşekkür ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbakl -- 28 Haziran 2025; 10:30:57 > |
Bugün ben de kasko yaptırdım. Teşekkür ederim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|