Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.471
Cevap
135
Favori
618.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi Poco X3 NFC Kılıf ve Aksesuarları - Teleplus.com.tr
    https://www.teleplus.com.tr/kiliflar/xiaomi-kiliflari/xiaomi-poco-x3-nfc-kiliflari.html

Kılıflar Türkiyeye Gelmeye Başladı Seçenek tek ama hemen tükenmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowN -- 16 Kasım 2020; 2:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla beraber gelen ekran koruyucu nasıl? Bazi yerler cok kotu direk çıkardık dedi çünkü merak ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler n11 11 kasım telefonu geldi biraz önce.. acaba bu telefonda birden fazla kullanıcı hesabı atanabiliyor mu? teşekkürler

• Menü aşağıdan yukarıya sevmiyorum normal sağ sol sayfa olarak nasıl ayarlayabiliriz

• telefonda bazen bug oluyor bazı uygulamalar 120hz de çalışmıyor onun için kasma oluyor

• Menü aşağıdan yukarıya açılması hiç hoşuma gitmedi

• manyaksx kullanıcısına yanıt
    Nova launcher ile yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pubg mobile de akıcı iken fps 60 veriyor mu 40 ta mı kalıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

Nova launcher ile yapabilirsiniz.

İlk kez android kullanıyorum detay verir misiniz ?

• Arkadaşlar bugün itibariyle telefonu sattım ama şunu söyleyeyim telefon inanılmaz rağbet görüyor. (11.11 kampanyasi ile çok güzel bir fırsat yakaladığım için değiştirdim)
    Bugüne kadar onlarca telefon aldım sattım bu kadar talep olan bir telefon görmedim. Dünden beri yazılan mesajın haddi hesabı yok. Şunu söyleyeyim piyasa fiyatının 50 -100 TL ucuzuna verin satmaniz 15 dakika sürmez.
    Konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Cihazlarinizi iyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 16 Kasım 2020; 19:28:7 >
  • Bugün kullanmaya başladım telefonu rehberde wahtsap ikonu çıkmıyor bulamadım nerede hata yapıyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

İlk kez android kullanıyorum detay verir misiniz ?

Alıntıları Göster
    Play store'da Nova Launcher diye bir uygulama var. Onu seçip varsayılan başlatıcı yaparsanız menüleri, rengini, geçiş efektini falan değiştirebilirsiniz.

• Bugün akşama doğru kargo en sonunda telefonu getirdi de kurcalayarak anca şarjını bitirip buraya yazıyorum. Yorumlarımı 1 haftalık kullanım sonrası yapacağım; ancak fizik kalitesi beklediğim kadar kötü çıkmadı. İlk izlenimlerim genel olarak oldukça olumlu.

Neyse şimdilik reklamların kapatılmasıyla ilgili yaptıklarımı buraya da yazayım. Reklam istemeyenler uygulayabilirler.

Reklamları kaldırma:

1-  Yetkilendirme & geri alma--->Msa ve miuidaemon kapalı olacak.

2-  Reklam hizmetleri kapalı olacak

3-  Güvenlik---> ayarlar--->tavsiyeleri alın kapalı olacak

4-  Mi tarayıcı-->ayarlar--->navigasyon çubuğunda haberleri göster ve oyunları gösteri kapat. İçerik akışını da kapat.

5-  Mitarayıcı--> ayarlar---> gelişmiş---> reklamları göster kapat.

6-  Mimuzik--->ayarlar--->gelişmiş ayarlar--->tavsiyeleri al kapalı

7-  Mi video-->ayarlar-->kişiselleştirilmiş öneriler kapat

8-  İndirilenler uygulaması-->ayarlar-->önerilen kaynakları kapat

9-  Ana ekrandaki araçlar bölümü/klasörü açılıp o bölümde tepedeki araçlar ismine tıklanır. Önerilen uygulamalar kapalı olmalı.

10- Aynı şekilde Google klasöründe de kontrol edilmeli. Ve diğer klasörlerde de. Eğer varsa.

11- Temalar-->ayarlar-->tavsiyeler kapalı olacak.

12- Google play-->ayarlar--->bildirimler-->fırsatlar ve promosyonlar kapalı.

13- Temizleyici-->ayarlar-->tavsiyeleri al kapalı

Telefon kaydını kontrol etme:

https://www.mi.com/global/verify?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#/en/tab/imei

Tüm arkadaşlara hayırlı olsun telefonlarımız. Güle güle kullanalım :)

Edit: Bir uygulamada reklamlar görüyorsanız ayarlar bölümüne gidip "tavsiye", "fırsat", "promosyon" vb. kelimelere bakının ve bulursanız kapatın. Bu listeyi youtube'ta, yabancı bir kanalda anlatılanları uygulayarak hazırladım.

Diğer bir notum ise eğer listedeki bir uygulamada ilgili bölümü göremiyorsanız uygulamayı güncelleyin. Ben de bazılarında bulamadım ama uygulamayı güncelleyince yapabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 17 Kasım 2020; 3:5:16 >

• Faydalı bir paylaşım teşekkürler ayrıca konu sahibi bu postu anasayfaya eklemeli bence.

• cihazınızın imeil onarımı cıkmıstır istenırse uzaktan baglantı ıle yapılır arkadaslar

• Progsm P kullanıcısına yanıt

Ücret nedir?

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

100 tlden yaparım hocam uzaktan baglantı ıle bl kılıtınız acık olsun yeterli

• Cihazı ilk kurduğum zaman oyun felan vardı sonra fabrika ayarlarına döndüm hepsi gitti bunun gibi başka uygulamalarda gitmiş olabilir mi ?

• WhatsApp ta her şeyi doğru yapmama rağmen bildirim sesini kapatamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdrn -- 17 Kasım 2020; 1:33:58 >
  • telefon hosuma gıttı s9 plustan gectım

chrome gibi uygulamaları devre dısı bırakma yada kaldırma yolunu bulamadım nasıl yapacagım bunu ?

bırde arkada hangı uygulamalar calısıyor nasıl gorecegım ? Ne kadar ram bosta hangı uygulamalar aktıf durumda gorme sansım yok mu ?

telefonu actıktan sonra bır guncelleme geldı parmak ızı hızı falan oldukca basarılı

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.