Hocam bir çok neden olabilir.İlk akla gelen sensör sorunu. İkincisi yandaki güç düğmesi kapatmaya atanmışsa elinin değdiğini farzediyorum bu da olabilir. Öncelikle bu ikisine bakmak lazım. Yakın zamanda yaşadığım bir sorun. Kardeşime yeni bir vodafone hat aldık evdeki yedek telefona taktık aynı dediğin gibi 2-3 dakikada bir kapanıyordu.Yani başka bir sim kart takıp denemek lazım. |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (184. sayfa)

-
-
Merhaba, telefonun arka kapağına dokununca veya elimle biraz bastırınca gacır gucur ses geliyor, birde telefon çok ısınır. Bu tip sorun yaşayan oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahsettiğiniz ses benden de geliyor. Ses rezonansı için arka kapak ile batarya arasında boşluk var.quote:
Orijinalden alıntı: matadore2961
Merhaba, telefonun arka kapağına dokununca veya elimle biraz bastırınca gacır gucur ses geliyor, birde telefon çok ısınır. Bu tip sorun yaşayan oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler Xiaomi Mi Max kullaniyorum batarya öldu ,yan sanayi taktik bir kac ay gecti bu da 3 5 saat arasi ekran suresi vermeye basladi, kendi kafasina gore sarji gidiyor.
X3 yurt disi alacagim dikkat etmem gereken kronik sorunu var mi .?
Bir de mi max ilk aylar 8 9 saat ekran suresi veriyordu.
X3 120 hz olmasi sarj konusunda biraz tereddut ettiriyor.
Oyun felan cok cok nadir oynarim gunde yarim saat bile yoktur.
Genelde Opera uzerinden internette dolaniyorum.
Video da pek izlemiyorum.
Sarj benin icin cok onemli diger konularda anlasilan kaliteli bir yapiya sahip bir kac yorum yaparsaniz 3 senedir kullandigim telefondan buna gecmeyi planliyorum yorumlara gore.
min. 8 saat ekran süresi alırsın
tereddüt etmeyin -
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2724107/(aa533dfb-dbe9-42cd-b7bf-133062e68c25.jpeg, 1080, 1360, E18D62)[/simage]
bildirim alamadığınız uygulamaların ayarlarını resimdeki gibi ayarlayıp deneyin
otomatik başlatma (aktif)
pil tasarrufu (kısıtlama yok) [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2724107/(b4c050f0-395a-4d15-ae5e-14d9ab7a0c79.jpeg, 1080, 1360, E18D62)[/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Faysal -- 8 Şubat 2021; 14:6:14 > -
arkadaşlar, yorumlara bıraktığım resimler neden görünmüyor?
siz görebiliyor musunuz? -
Ben ara sıra oyun, çoğunlukla Netflix ve YouTube, ara sıra internette dolaşma, ara sıra sosyal medyada dolaşma yapıyorum günde. Yani telefon pek elimden düşmüyor diyebilirim ve 9-10 saat arası ekran süresi alıyorum 120Hz'de. Sen bence 10 saatin üstünde bile alırsın o kullanım şekliyle.
Görünmüyor. Direkt resim yükle'den yüklemeyi dene.
Dostlar güvenilir kesin Xiaomi garantili satan bir satıcı linki vs önerebilir misiniz?
Şimdi nette her yer satıyor. Poco garantili Xiaomi garantili yazıyor ama bunlar ithalatçı garantili de çıkabilir o yüzden sormak istedim ? -
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2724107/(fdfadddc-e661-48a8-92dd-af8cd405aac5.jpeg, 1080, 1873, 8C8281)[/simage]
yine olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Faysal -- 8 Şubat 2021; 14:7:29 > -
120 Hz sabit degil dinamiktir.
Yani cihaz bostayken 60 Hz kendisini çeker . Elbette modül veya aosp rom ile sabit 120 Hz yapabilirsin.
Mesela Arrow os adlı romda pil tasarrufu modu acılınca ,30 Hz düşer ekran .
Arkadaş 120 hz'de 9-10 saat ekran suresi aldığıni söylemiş muhtemelen bu dinamik yapıyı kullanıyor.
120 Hz full sabit ve oyun oynayarak 6-7 saat arası alıyorum.
Dinamik yapıda 8-9 saat
Batarya olarak beni tatmin ediyor
ips panel çok güç harcıyor,şayet amoled olsa çok daha uzun batarya giderdi
4 yıllık mi6 deneyiminden sonra bende poco x3 ile yola devam ediyorum arkadaşlar. Telefonu genel anlamda beğendim. Tam bir fiyat performans ürünü. Elimde bir de hemen hemen aynı fiyat bandında olan a31 var. X3 tokat manyağı yapar a31'i.
Mi6'nın boyutundan sonra alışması çok zor oldu etkileri halada devam ediyor.
Sadece tek sevmediğim yanı poco launcher. Mi6'da home launcher'a alışmışım. Herşeyi tek ekranda yönetmeyi seviyorum. Fakat poco launcher'da uygulama çekmecesi olayı var. En nefret ettiğim şey.
Bir de diğer miui cihazlarında yeni bildirim çubuğunu özelleştirebiliyorsun. Ekranın aşağısından,ortasından, sağdan çekince ayarları, soldan çekince bildirimleri getir diye. Bunda nerden çekersen çek bildirimleri getiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarlabasi -- 8 Şubat 2021; 14:47:9 > -
-
son paragrafta bahsettiğin özellik mevcut
*ayarlar/kontrol merkezi & bildirim çubuğu/yeni kontrol merkezini kullan -
Kullanabiliyorsun bende mevcut zaten fakat normalde onu aktif edince ekranın herhangi bir yerinde sağdan çekince ayarlar, soldan çekince bildirimler geliyor. Bunda iki taraftanda çekince bildirimler geliyor. -
bildirim çubuğunun oradan (yani yukardan) çekersen farklılık oluyor -
O bu boyuttaki cihazda işime yaramıyor :) Sağlık olsun. -
Ben cihaz elime geçmeden hanımefendinin videosunu izledim. Bence f/p cihazları hakkında ve güncel telefon fiyatları hakkında herhangi bir bilgiye sahip değil.
Telefonun ağırlığına özellikle vurgu yapıyor. 5000 mah'lık bir telefonun 100 gram olmasını bekliyor. Parmak izinin güç tuşunda olmasını eleştiriyor.
Şuan fiziksel parmak izi okuyucuların ekran içine gömülenlerle kıyaslanamayacağını bilmiyor. Ekrana gömülü parmak izinin bence ne olduğunu bile bilmiyor. Zira ortadaydı diyor.
Arabayla giderken selfie çekemeyecekseniz almayın arkadaşlar videosu.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X