Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.471
Cevap
135
Favori
618.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgilendirme icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalman133 M kullanıcısına yanıt
    12.0.5.0 güncellemesi tarafımda mevcut herhangi bir sıkıntısını görmedim ..
  • piayback P kullanıcısına yanıt
    Aynısı bendede oluyor fakat kamera deligiyle alakalı oldugunu düşünmüyorum.
  • 1 haftadır aramalarda sesim gitmiyor. Hoparlöre alınca duyuyor karşı taraf. 12.0.7 sürümündeyim. Cihaz yurtdışı. Henüz IMEI atılmadı. Benzer sorun yaşayan neden kaynaklandığını bilen var mı?
  • Sorun kamera deliğinde değil zaten, ekran koruyucuyu kamera deliğine tam ortalayınca yada daha yukarıda takınca siyah çerçeveler yakınlık sensörünü engelliyor. Ekran koruyucuyu kamera deliğine tam ortalayarak takmak yerine biraz daha aşağı doğru takınca (ahizenin altında biraz boşluk bırakacak şekilde) düzeliyor. En azından bende bu şekilde oldu.
  • piayback P kullanıcısına yanıt
    Eee şimdi kim kaldıracak bu ekran koruyucusunu hocam :)
  • onuc0bir O kullanıcısına yanıt
    Donanimsal bir sorun gozukuyor telefonu çarptığınız veya düşündüğünüz oldumu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuc0bir

1 haftadır aramalarda sesim gitmiyor. Hoparlöre alınca duyuyor karşı taraf. 12.0.7 sürümündeyim. Cihaz yurtdışı. Henüz IMEI atılmadı. Benzer sorun yaşayan neden kaynaklandığını bilen var mı?
    Ayarlar - telefon hakkında - tüm özellikleri - çekirdek sürümüne bir kaç kez tıklayın. Test kısmında mikrofon olması lazım. Ordan kontrol edin.

WhatsApp veya messenger'dan arama yaptığınızda karşı tarafa ses gidiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi forumlar 12.0.7 güncellemesi geldi bana Kur'an var mı nedir kurmuyorum bekliyorum da

• Bu arada ben Amazon'dan aldım satıcı da öyleydi. İçindeki garanti belgesine göre ithalatçısı Viptel gözüküyor. Kaç farklı ithalatçısı var bu telefonun? Aynı belgede yetkili servis olarak Genpa,Evofone ve Ouno şubeleri listelenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 20 Ocak 2021; 17:48:36 >
  • Yok. Herhangi bir darbe düşme olmadı.
  • WhatsApp Messenger da problem yok. Bir müddet hoparlörde konuştuktan sonra ahizeye geçince düzeliyor.
    Dediğiniz testi yapınca cevap yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

Sizde emin degilsiniz galiba.mesela giddi gidiyor diye bir satici var.3200 civari satiyor soru cevap bolumune de yazmis kvk genpa evo garantili diye

peki hocam bu eu rom ve global rom arasındaki fark nedir?

• Ben kaldırdım komple, tekrar yapıştırdım. Yapışmasında bir problem olmadı, toz kaçırmamaya dikkat etmek lazım.
  • prevoir kullanıcısına yanıt

Bilmiyorim hocam daha telefonu bile alamadim:-(

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

Ayarlar - telefon hakkında - tüm özellikleri - çekirdek sürümüne bir kaç kez tıklayın. Test kısmında mikrofon olması lazım. Ordan kontrol edin.

WhatsApp veya messenger'dan arama yaptığınızda karşı tarafa ses gidiyor mu?

Alıntıları Göster

hocam peki eu rom ve global rom arasındaki fark nedir?

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

yanlışlıkla sizi seçmişim hocam kusura bakmayın (:

• prevoir kullanıcısına yanıt
    Rom işlerine girmek için garantisinin bitmesini bekliyorum. Bu yüzden birşey diyemem. Rom kurup denemedim daha. Ama kurma imkanım olsa adı aklımda değil custom rom varmış bir tane. Telefonun arayüzü değişiyormuş. Hoparlör sesi falan yükseltilip ekran renk ayarları değiştirilebiliyormuş. Rom kursam onu kurardım herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigOver55 kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum bı fark gormedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: prevoir

hocam peki eu rom ve global rom arasındaki fark nedir?

Alıntıları Göster

Bildiğim kadarıyla EU rom çin stabil versiyonu üzerine geliştiriliyor bu sayede güncellemleri daha çabuk alıyor. Birde reklam vesaire yok.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.