Dostlar selamlar, bende togg iptal ederek aranıza katıldım. Cuma günü teslim alacağım. koltuk koruma vs. için önerebieşceğiniz bişeyler var mıdır şık olacak. Veya şunu araba gelmeden mutlaka al dediğiniz? |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (246. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün doğuş otomotiv müşteri hizmetlerinden sonunda aradılar, sistemsel bir durum olduğunu çözümlemek için çalışıldığını distribütörü olduğu hiçbir araçta HIZ TABELA okuma yapılamadığını ve üzerinde çalışıldığını bunun için bir sürede vermediklerini çözümlenmesi durumunda bilgi aktarılacaktır diyerek bu işin uzun bir süre olamayacağını ima ettiler en azından benim yorumum bu yönde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.uygur -- 5 Ağustos 2025; 11:26:25 >
Her ne kadar sahibi olmasam da bilgi paylaşımı amacıyla konuya yazıyorum.
Az önce bayiyle görüştüm:
- Anladığım kadarıyla fiyatlarda kampanya yok (2.111 gibi bir şey söyledi style için)
- Ve yine anladığım kadarıyla gelen ya da gelecek kasalarda elektrikli bagaj da standart hale gelecek.
Bugün, Haziranda görüştüğüm arkadaş ile konuştuk, o zaman için aracı sattım derken kesin alıcı olarak aramıştım fakat alacak olan vazgeçti. Neyse...
Haziran kampanyasında opaklar için 1.835, metalikler için 1.895 fiyatı vermişti aynı arkadaş. Bana 2.060'tan aşağıda Style satmadıklarını söyledi, hatta bana "Life paket fiyatı almışsınızdır" dedi fiyatları söyledikten sonra. Durumu izah ettim, bu fiyatlarda araç almayacağımı, beklentimi ilettim ve haftaya tekrar arayacağımı da söyleyip kapattım.
Bugün verilen fiyatlara bakarak, 40'da elektrikli bagaj farkını ekleyerek yeni araçların kampanyalı fiyatlarının opaklar için 1.875 - 1.900 arası olmasını bekliyorum.
Olursa olur, bu fiyattan daha yukarısı benim gibi adamları aşar ve 2. elde temiz araç bakmaya başlarım.
Hepimizin gönlündeki, gönlüne göre olsun.
-
haziran 20 gibi arkadaşım metalik renkli life paketini ankaradan 1730 a aldı. şuan hem araç yok diyorlar hem de 1950 ve üstü fiyat çekiyorlar. haftaya kadar kampanya olmazsa başka araç bakmaya başlayacağım.
-
Doğuş oto kartaldan aradılar life paket 1865tl, renk sormadım.
Yarına bir güncelleme olabilir dediler kampanya kapsamında, bakalım takipteyiz bu hafta olmazsa bir şey çıkmaz daha.
-
güncelleme yukarı yönlü mü acaba
-
Hocam kampanya mahiyetinde aşağı yönlü diye anladım, bir bakarız yarın da.
-
bu aracın yeni kasası ne zaman tanıtılacak acaba bu aylar diye hatırlıyorum.
-
Stokları erimeden lansman yapmazlar
Kampanya falan yapmadılar, 2090-2060 arası style en uygun aldığım teklifler, bu fiyata almayacağım beklesin para.
-
ağustos sonu yeni araç lansmanı sonrası 2026 da mı piyasaya çıkar acaba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X