Şimdi Ara

coca-cola wii (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
10.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet az once hedefle konustum dun yolladığım kargo ve fax ellerıne az once gecmıs,aksama yolluyolarmıs bakalım artık yarınamı gelır yoksa yetişmez ise pazartesiye kalıyo bu arada kargo bekleyen arkadaslar ısterse su numaradan kargolarının numarasını ogrenebılır aras kargo fulya şubesi 0212 356 01 35-yada sonu 43 nolu numaradan...
  • Baban cola fabrikasındamı çalışıyo ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaPB0Y

Baban cola fabrikasındamı çalışıyo ?

Çok komik. Şans işi bu arkadaşım. 1000 tane gönderirsin kazanazsın bir tane gönderir kazanırsın. NAsip kısmet işi.
  • Millet Kolilerle almış bugün toptancı bir gıda firması ile konuştum. Biri dert yanıyordu laptop çıkmadı falan diye 1 tane yollayıp kazandığımı duyunca ters ters baktılar. Bu devirde şans'lı da olmayacaksın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Yardımlarınız için teşekkürler , darısı sizin başınıza . Ufak bir hatırlatma sitesine girdiğimizde non-stop eğlence kampanyası yeniden başladı. Ama bu sefer her saat başı RockN Coke Bileti ve Sonyericsson W610 cep telefonu Bu seferki çok amman amman değil ama aslında severler için güzel sahneyi en önden izleme olanağı var otelde konaklama yıldızlarla tanışma vesaire..

http://www.non-stopheyecan.com/

Ayrıca Buda Fotom Telefonla bu kadar idare edin : )

coca-cola wii

hayırlı olsun

• Sağol @ alp ..
  • bu işi ticarete dönüştürmüş bi arkadaş var.adama 20 adet çıktı.
  • özdamar valla bak ben wiisportsdan anca 1-2 gun zevk aldım bence hemen bi yeni oyun al :)) Ama oyunlar cok pahalı işte 140 ytl felan bayılmak istemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

özdamar valla bak ben wiisportsdan anca 1-2 gun zevk aldım bence hemen bi yeni oyun al :)) Ama oyunlar cok pahalı işte 140 ytl felan bayılmak istemezsin.

Bende 1 hafta falan oynadım wii sports baydı açıkçası .. Halen gecelerı yatmadan bir iki maç oynarım oyle yatıyorum fakat ciddi kesmiyor ama oyunlara 140 veremem değil vermem. Ben gidip Blu-Ray ps3 oyununa 100ytl vermıyorum wii ye niye oyun alayım. Az kaldı az... Yurtdışına çıkayım topliyacağım tezgahı .. Wii oyunu , Ps3 oyunu , BluRay film vs..

Sen ne oynuyorsun su aralar skull_lord ? ..
  • Wii'de Wario Ware Smooth Moves çok eğlenceli arkadaşlar.Arkadaşım hiç beğenmemişti.Gittim onlara oynadık biraz onu da sardı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: HALO®

bu işi ticarete dönüştürmüş bi arkadaş var.adama 20 adet çıktı.

Ortada bir hile vs. yok adam bileğinin hakkıyla kazanmıştır. Kızmaya hakkımız yok. Seninde şansın varsa sende kazanırsın. Herşey noter huzurunda yapılıyor hile olması imkansız.
  • kaç şifre ile kazandınız wii lerinizi???*
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

kaç şifre ile kazandınız wii lerinizi???*

Ona cevap verirsem arkasında nasıl içtin o kadar kolayı ya da nasıl tükettin diye ikinci bir soru geleceğini çok iyi biliyorum. 1000 kadar halka gönderdim.
  • Kazandığım hafta 1 kapak yolladım ; Kazandım .
  • ikinizinde çok şaşırtıcı şans diye kavram yok ama ben kıskandıklarımın başarılarını nasıl söyleyeyim.çok şanslısınız.yani sen değilsin aslan
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_1988

ikinizinde çok şaşırtıcı şans diye kavram yok ama ben kıskandıklarımın başarılarını nasıl söyleyeyim.çok şanslısınız.yani sen değilsin aslan

Hayatımda ilk defa bir Çekiliş / Şans Oyunu vari bir şey kazandım dostum insaf et. Lotoda bile en fazla 2 tutardı eskiden ..
  • İşte 1000 küsür gönderipte ancak 3 tane veya hiç kazanamayan var 1 tane gönderip 100 de 100 başarı yapanda var. Tamamen nasip kısmet işi. Yeni kampanyadan da 20 küsür tane kapak gönderdim ilk hafta rock'n coke yedek olmuştum aradım ama asil müracat etmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

İşte 1000 küsür gönderipte ancak 3 tane veya hiç kazanamayan var 1 tane gönderip 100 de 100 başarı yapanda var. Tamamen nasip kısmet işi. Yeni kampanyadan da 20 küsür tane kapak gönderdim ilk hafta rock'n coke yedek olmuştum aradım ama asil müracat etmiş

Rock sevmem yoksa şansımı denerdim tekrardan .
  • call of duty 3, Mario strikers,Driver,Godfather,Pokemon,Zelda,The Sims pets hangisini kafam eserse onu oynuyom

Bu arada Pokemon revolution sadece DS i olanlar alsın bence hic gerek yok digerlerinin almasına. Diamond veya pearl i olanlar pokemonlarını aktarıp 3D şekilde Online savaşmak icin yapılmış bi oyun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

call of duty 3, Mario strikers,Driver,Godfather,Pokemon,Zelda,The Sims pets hangisini kafam eserse onu oynuyom

Bu arada Pokemon revolution sadece DS i olanlar alsın bence hic gerek yok digerlerinin almasına. Diamond veya pearl i olanlar pokemonlarını aktarıp 3D şekilde Online savaşmak icin yapılmış bi oyun....

Ya kendime başka pass yapamaz mıyım yani ben şimdi :S kart yapıyosun ya hani? çünkü supercard lite kullanıyorum wii ile ds arasında iletişim kurulmuo ds te beyaz ekran gelio

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.