Günde 2-3 saat civarı oyun oynuyorum. 3-4 saat de YouTube, Netflix vs için çalışıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Günde 2-3 saat civarı oyun oynuyorum. 3-4 saat de YouTube, Netflix vs için çalışıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 15 Eylül 2021; 12:27:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şu konudan çıkabilip teknik ve rehber konuya girip bi okusanız keşke… herşeyin cevabı orada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsi 2.1 hocam istediğinizi kullanabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizinki yine azmış hocam .Ben tam bir oyun hastasıyım.Series X ve PS5 mevcut.Günde en az 6-10 saat arasi oyun oynuyorum sonra film izliyorum sizin yaptığınız testi yaptım tertemiz hiç bir sıkıntı yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ücretli olan en iyisi Bay ıptv ücretsizde SS IPTV < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam öncelikle hayırlı olsun, yalnız konumuzun %90 bu tür soruların cevabıyla dolu. Üstelik bir adet de oldukça kapsamlı bir ana konumuz var. Onları incelemeniz halinde sorduğunuz ve soracağınız tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |