Şimdi Ara

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.106
Cevap
72
Favori
243.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak Hocam ilgi ve yardımların için teşekkür ederim. Oled'in yerini hiçbiri tutmaz.

Yeni modellerde görüşmek üzere  

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Burak Hocam ilgi ve yardımların için teşekkür ederim. Oled'in yerini hiçbiri tutmaz.

Yeni modellerde görüşmek üzere  

Hocam her zaman gerekli destek sağlarım,
    İyi forumlar.
  • Selamlar, ip tv icin hangi uygulamayi kullanıyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bugün CX!im kuruldu. 2017 model B7 ile karşılaştırdığımda PS5'te oyun performansı olarak B7'nin daha iyi görüntü verdiğini düşünüyorum. İlk izlenimim bu şekilde. Kurcalamaya devam.

Hocam bende b7 den cx6 ya geçtim.ürunun kargodan gelmesini bekliyorum..PS5 Kullanıyorum ve hissedilir fark varsa gerçekten sevindim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an Vatan'da 65CX sepette % 10 indirimli 17.999,10 TL ... Artik dibin dibi bu fiyattir diye dusunuyorum, daha da inmez sanirim...

• lgthinq uygulamasini android telefonuma yukleyip calistirdigimda "yonlendirilen bir cihazda calistirilamaz" hatasi aliyorum. Telefonum rootlu oldugundan midir bilmiyorum. Cozumu bilen var mi?

• @uiKSilveR @ kullanıcısına yanıt

Hocam ilk izlenimim B7’nin daha iyi olduğu yönünde. Yanlış anlaşılma var sanırım. Parlaklık azalmış sanırım.

• Film izlerkenffilm bittikten sonra çıkan yukarıdan aşağıya doğru kayan yazılar bulanıklaşıyor 55 Lg CX6LA model tv de nasıl düzeltebilirim?

• keyn K kullanıcısına yanıt
    Aslında almanın tam zamanı. Düşünen arkadaşlar varsa iyi fiyat. Aylardır takip ediyorum. Dolar Kuru malesef daha fazla inmesine müsade etmeyecek gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netflix'ten Bodyguard dizisini seyrettim. Filmde bolca siyah sahne var. Dizi güzeldi ancak bu TV'le film çok daha güzel. 6 saatlik diziyi 1 günde bitirdim. Görüntü, inanılmaz güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: thisrock

lgthinq uygulamasini android telefonuma yukleyip calistirdigimda "yonlendirilen bir cihazda calistirilamaz" hatasi aliyorum. Telefonum rootlu oldugundan midir bilmiyorum. Cozumu bilen var mi?

Cozdum. Ayni sorunu yasayanlar icin bilgi amacli paylasiyorum.

Magisk yuklu ise kendi ayarlarindan magisk uygulamanin adini degistirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisrock -- 16 Ağustos 2021; 15:44:4 >
  • Aşağıda linkini verdiğim model hakkında bilgi sahibi olan var mı? Arayüzü internet kullanımı için uygun mu daha önce LG tecrübem olmadı.

www.hepsiburada.com
    LG OLED55CX6LA 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/lg-oled55cx6la-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-oled-tv-pm-HB00000VI8QX
  • 2 saat önce Vatandan 18k ya kapalı kutu Cx65 satın alarak Oled dünyasına giriş yaptım sonunda.. 😬 Ürünü yarın getirecekler arkasına Lg servisi kuruluma gelecek. İlk kurulum sonrası testler için öteki baba konuya geçiyorum. Alacak olan varsa 18 k ya cx65 i kaçırmasınlar dip fiyat budur :)

• elvis35 kullanıcısına yanıt

Tebrikler, üzmek istemem ama 1 gün önce Vatan'da online fiyatı sepette ek indirimle 17,100₺ idi. Ben de daha önceki hafta daha da inmez sanarak 19,000 civarında almıştım, maalesef.

• xus X kullanıcısına yanıt
    O teşir üründü web e özel bende takip ettim :)

• elvis35 kullanıcısına yanıt

İyi öyleyse bir nebze rahatladım. Güle güle kullanın siz de.

• Bu gün tatilden sabah karşı 5'te döndüm 12'de süperonline aradı geliyoruz evdemisiniz diye, buyrun gelin dedim.

Geldiler kendi LapTop'ları ile test yaptılar, testler yerlerde sürünüyor tabiki.

Wifi6'lı modem ile forumda arkadaşların sorunu bir nebze olsun düzelmiş dedim, yanımda var değişelim abi dediler, LG8245X6-20 modem ile değiştiler.

Değişen hiç bir şey yok, çıldıracağım :))))))))

Bakalım tekrar kabloları değişelim moduna girdiler, beklemedeyiz.

Kansere daha fazla çare var bu nasıl iştir.

Ayrıca CGN havuzunda olmamam lazım çünkü NAS ve Bulut sistemi kurdum, sancısız sorunsuz bir sistem için Statik IP'ye ihtiyacım vardı, 3-4 aydır statik ip kullanıyorum.

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-lg-55c8-55-140-cm-4k-uhd-oled-webos-smart-tv,dahili-uydu-alici-947445118/detay

LG tr garantili dediler ama sizce güvenilir mi ? şişli de bir satıcı outlet ürün dedi 2020 ler bitiyor ya.

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.