Sattim hocam alan kişiye de durumu anlattım dikkat etmesini söyledim.Suan LG CX oled kullanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sattim hocam alan kişiye de durumu anlattım dikkat etmesini söyledim.Suan LG CX oled kullanıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çok memnunum hocam şimdilik hiçbir sorun yok.Samsung faciasından sonra ilac gibi geldi.Oled'in görüntü kalitesi tartışılmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burak bey selamlar, GX ayaklarından bir haber var mı bekliyoruz. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oea77 -- 14 Haziran 2021; 15:49:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben de geçen hafta aldım cx'i. Hocam farklı bir usbye takmayı deneyin bakalım bir fark olacak mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncelleme numarası 03.23.06 mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
80GB lık film denedim 2160p 60fps donma olmuyor. Başka USB porta takın olmazsa farklı bir hdd ile deneyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet altyazılı film. Daha doğrusu birçok film test ettim hiç donma yaşamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020/2021 Oled'ler için 4k 120 FPS Dolby Vision güncellemesinin geleceği resmileşti: ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 15 Haziran 2021; 11:53:27 > |