Şimdi Ara

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.106
Cevap
72
Favori
244.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burak hocamdan aldığım CX bu gün kuruldu, kendisine ilgisi için teşekkür ediyorum. +3 yıl garanti de yaptı, 5 yıl kafam rahat olacak. Kendisinden TV almayı düşünen varsa gönül rahatlığıyla alabilir arkadaşlar.

LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu LG CX de logo parlaklığı ayarını yükse mi yapmalıyız yoksa düşük mü? Kimisi yüksek öneriyor kimisi düşük. İnşallah yarın gelir ürün de ben de aranıza katılırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur7

Arkadaşlar bu LG CX de logo parlaklığı ayarını yükse mi yapmalıyız yoksa düşük mü? Kimisi yüksek öneriyor kimisi düşük. İnşallah yarın gelir ürün de ben de aranıza katılırım

Yüksek yapacaksınız hocam.

• sardemir kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam , bi arkadaş daha sizin dediğiniz gibi dedi de. bazı yabancı videolarda düşük yapıyorlar falan, neyse ben gelince yüksekte kullanıyım sağolun

• Arthur7 kullanıcısına yanıt

Tv'nin kullanım kitapçığını açın hocam, OLED ekran koruyucu konusunda altta yazıyor yüksek tutun diye. kafanız hiç karışmasın.

• sardemir kullanıcısına yanıt

tamamdır hocam çok sağolun. rtings de düşük deyince tereddüt ettim bi an çok sağolun hocam

ek olarak hocam filmlerde altyazı için ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur7 -- 30 Mart 2021; 22:0:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKA_33

Burak hocamdan aldığım CX bu gün kuruldu, kendisine ilgisi için teşekkür ediyorum. +3 yıl garanti de yaptı, 5 yıl kafam rahat olacak. Kendisinden TV almayı düşünen varsa gönül rahatlığıyla alabilir arkadaşlar.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

• quote:

tamamdır hocam çok sağolun. rtings de düşük deyince tereddüt ettim bi an çok sağolun hocam

ek olarak hocam filmlerde altyazı için ekstra bir şey yapmak gerekiyor mu?

Logo parlaklık ayarındaki Yüksek/Düşük ibaresi, logonun doğrudan parlaklık düzeyini değil, logo parlaklığına TV'nin otomatik müdahale düzeyini ifade eder.

Dolayısı ile sürekli sabit logolu sahneler izlemeyecekseniz, ayarın düşükte kalması önerilir.

LG'nin bu ayarın yüksekte tutulmasını önermesi, genel müşteri profiline göre yanık riskini minimize etmek içindir.

Bu mesele defalarca konuşuldu bu konuda...

• PUNCTUM kullanıcısına yanıt

peki hocam "sürekli sabit logolu sahneler izlemeyeceksek" ayarın düşükte kalması neden tavsiye edilir? hep yüksekte tutmanın mahzuru nedir?

• PUNCTUM kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için sağolun hocam.Yalnız defalarca konuşuldu demişsiniz de 117 sayfa olmuş konu. 77. sayfa da buldum uzun uğraşlar sonucu, kusura bakmayın arama da pratik bulunabilirmiş, tekrar sağolun

• Benim logo parlıklık ayarı düşükte duruyor. Bu ayarı bana LG kurulumu yapan teknisyen arkadaş yaptı. Düşükte durması gerekir dedi. Kafam karıştı benimde şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: moustapha129

peki hocam "sürekli sabit logolu sahneler izlemeyeceksek" ayarın düşükte kalması neden tavsiye edilir? hep yüksekte tutmanın mahzuru nedir?

TV'niz ekranda statik olarak algıladığı her simge için görüntü parlaklığını sürekli olarak yükseltip düşürebileceği için, özellikle yüksek çözünürlüklü görüntülerde rahatsız edici olabilir. Bu nedenle film/oyun, HDR vb. benzeri içeriklerde bu ayarı yüksekte tutmanın bir avantajı kalmıyor. Hatta dezavantaj olabiliyor.

• Burak Bey'le iletişime geçip kendisinden 55BX modelini aldım.Teknoloji marketlerdeki fiyatının da hayli altındaydı. İstanbul'a 2 günde elime ulaştı, bugün de kurulumunu servise yaptırdım.Satın alma sürecinde ve sonrasında da kendisi her mesajıma ve aramama cevap verdi.Özetlemek gerekirse sorunsuz bir alışveriş oldu.Teşekkür ederim.

• hellkatze H kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Benim logo parlıklık ayarı düşükte duruyor. Bu ayarı bana LG kurulumu yapan teknisyen arkadaş yaptı. Düşükte durması gerekir dedi. Kafam karıştı benimde şimdi

Ağırlıklı olarak TV kanalları izliyorsanız yüksek yapın, oyun ve film amaçlı kullanıyorsanız düşükte kalabilir.

• Tv'yi ilk açtığımda böyle görüntüler oluşuyor , bir süre sonra düzeliyor bunun sebebi nedir ki arkadaşlar?

@brknil06

bu videodakinin aynısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur7 -- 1 Nisan 2021; 0:51:15 >

• CX veya C1 modelinin 48 inch olanı ne zaman piyasaya çıkacak bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendorf -- 1 Nisan 2021; 2:58:13 >
  • quote:

Tv'yi ilk açtığımda böyle görüntüler oluşuyor , bir süre sonra düzeliyor bunun sebebi nedir ki arkadaşlar?

@brknil06

bu videodakinin aynısı

Hocam süreklimi yapıyor bu olayı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kendorf

CX veya C1 modelinin 48 inch olanı ne zaman piyasaya çıkacak bilgisi olan var mı?

Hocam merhaba,
    CX gelmeyecek C1 Mayıs ayı sonunda veya Haziran ayında bekleniyor bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellkatze

Burak Bey'le iletişime geçip kendisinden 55BX modelini aldım.Teknoloji marketlerdeki fiyatının da hayli altındaydı. İstanbul'a 2 günde elime ulaştı, bugün de kurulumunu servise yaptırdım.Satın alma sürecinde ve sonrasında da kendisi her mesajıma ve aramama cevap verdi.Özetlemek gerekirse sorunsuz bir alışveriş oldu.Teşekkür ederim.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.