|
LG 2020 Oled CX/GX/WX (BABA KONU) (107. sayfa)

-
-
-
Bu kumlanmanın tv ile alakası yok içerik ile alakalı zaten siz de demişsiniz bazı filmlerde yapıyor diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adını unuttum, bu kullanılan filtrenin, genellikle sinemadaki flimleri aynı formatta evdeki tv lerde izleyince o kumlanmalar görünüyor. Bunların tv ile alakası yok tamamen flimlerde kullanılan eskitme filtresi gibi birşey -
quote:
Orijinalden alıntı: sardemir
Adını unuttum, bu kullanılan filtrenin, genellikle sinemadaki flimleri aynı formatta evdeki tv lerde izleyince o kumlanmalar görünüyor. Bunların tv ile alakası yok tamamen flimlerde kullanılan eskitme filtresi gibi birşeyGrain filtresi hocam.
-
Aynen hocam dilimin ucundaydı o efekt :)
Sadece CX ‘de mi aşırı belli bu hocam.Ben BX kullanıyorum görüntü muhteşem. Ama 2020 tüm oledlere güncelleme gelecek demekki. -
LG tv'lerde ip tv haricinde bi uygulama ile tv izleyebileceğimiz bir program varmıdır?
-
CX ve BX aynı paneli kullanıyor diye biliyorum hocam yani sorunları aynıdır.Tüm 2020 modellere güncelleme gelecegini söylemişler.
Android tabanlı TV ler için geliştirilmiş Tivimate uygulamasını kullanıyordum. Ben de LG için bunun gibi program bulamadım. O yüzden Mi TV stickle kullanmak zorunda kalıyorum. Çünkü uygulama yok doğru düzgün.
Android platformunda Tivimate uygulamasını deneyin. İnanılmaz güzel. -
Tivimatenin içeriği ne hangi kanallar var baya ücretli bir uygulama -
İçerisinde her hangi bir kanal yok. Sadece sahip olduğunuz Iptv şifrenizi programa ekliyorsunuz. Oynatıcı diyebiliriz. Şifreniz yoksa hiç bir işe yaramaz.
Zaten hiç bir Iptv programında TV yayınlarını, filmleri dizileri vs yoktur. Şifresi olanlar bu uygulamalar aracılıyığla yayınları izler. -
iPhone da çalışır mı bu tivimate
-
Hayır telefonlar için değil, sadece TV ler için yapılmış. Ya da android tv box lar da kullanılabiliyor. -
2160p çözünürlükteki bir görüntü için 7-8 mbps bitrate değerleri oldukça düşük kalır. Bu tamamen hizmet aldığınız yerden kaynaklanıyor.
2160p 30-40 mbps bitrate değerlerindeki x265 videolarda falan bu efekti göremezsiniz OLED tv de.
Tamamen görüntü kaynağı ile alakalı. Olanı gösteriyor merak etmeyin
-
-
Hayirli olsun ben de ayni tv yi 3 ay once aldim baya memnunum ps5 le de guzel performans veriyor. Renk skalasi biraz koyu karanlik gibi geldi bana ama ayarlardan dengelersiniz bir de tv nin kendi sesi kotu ses sistemi almanizi oneririm -
hocam bu içerikle alakalı bi durum olede has değil
Panel kalitesi ve resim işleme arttıkça bu “artefact” lar artıyor aynı dosya ve kodekle daha düşük segment tv de azalır haklısınız bilmeyenler dosyadan der ama öyle değildir.
2020 Cx modelinin 2021 deki yeni modele göre ne farkı olacak. Beklemeye değer mi yoksa uygun bulduğumuz cx55 i alalım mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X