Şimdi Ara

Kilo sorunum var krize girdim :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Metabolizman yavaştır benim gibi.Ben de günde bir öğün yiyorum.Kilo yine aynı.Yeşil çay günde iki fincan içerim.Metabolizmayı hızlandırdığı için yağ yakmana da yardımcı olur.En iyisi bir diyetisyene danışman.Çünkü herkesin metabolizması,kilosu,boyu,kullandığı ilaçlar vs farklı olduğundan diyetisyenin seni görmesi gerekiyor.

Orijinalden alıntı: Guest-068295B75

sınıfta kalsan ne olacak yahu illa bir şekilde geçersin herkes illa mezun oluyor

eski sevgilimin en sevdiğim ve bana kazandırdığı en güzel özellik sınavları takmamak oldu

Alıntıları Göster
    Hocam adam 4 kere falan sinifta kaldi. O yuzden bir kere daha kalirsa babam sevecek belasini ondan korkuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Göbeğim yok denecek kadar azdı oda yok olmuştu

Tuzsuz ıspanaklı yumurta yiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

yürümekle kilo verilmez.Koş ve ekmeği birak.

her gün, her gün olmasa da haftada 4 5 gün 2 saat bisiklet 1.5-2 kilo verdirir mi sence hocam?

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

her gün, her gün olmasa da haftada 4 5 gün 2 saat bisiklet 1.5-2 kilo verdirir mi sence hocam?

Alıntıları Göster

Ne kadar efor sarf ettiğine bağlı.Hızlı sürersen verirsin

Orijinalden alıntı: SADSADSAAD

Peki reis benim boy 1.75 kilo 73 kaç kilo olmam gerek? Yas 19 kilolu gözüküyorum

Kilolu degilsin kilon normal , eger kemigin cok inceyse oyle gozukuyo olabilirsin ,kas kutlen az olabilir biraz spor yapip kas kutleni arttirirsan kilon sabit kalir ama yag kutlen azalir cunki kas kutlen artar

• Ekmeği kes, aksam yemeğini yedikten sonra dişini yıka ve yatana kadar sadece su iç. Hergun yürüyüş ama artık yavaş yavaş koşmalisin sonra hızını attirirsin. Durumun el verdikçe kendini fazla zorlama başlarda.
    Bisiklet surebilirsin, veya yüzmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NassinGözüm -- 21 Haziran 2020; 10:27:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dondurmada aşırı fazla şeker vardır

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • Konuyu uplayalım  

Ekmeği ve dondurmayı kestim. Yürüyüşler aksadı biraz.

Kepekli ekmeğe geçtim.

Her kahvaltıda 2 yumurta yiyorum.

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4233D93C7

18 yaşındayım 58 kiloyum
    Kola var
    Cips var
    Her türlü abur cubur var
    Ben de kilo alamıyorum :D

Vücut tipin ektomorf olduğu için.

20 yaşındayım günde 5 öğün yemek yerim cips kola çiğ köfte lahmacun abur cubur yerim sürekli ama kilo alamıyorum 69 kiloyum boy 1.85

Orijinalden alıntı: Taylan durder

genetik yatkınlık önemli

20 yaşındayım günde 5 öğün yemek yerim cips kola çiğ köfte lahmacun abur cubur yerim sürekli ama kilo alamıyorum 69 kiloyum boy 1.85

Onların tek zararı kilo olmuyor tabi. Senin durumunda olsam bile onları yemezdim. Boyunu kıskandım ama  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.