|
19 yaşındayım 90 kilo falanım. Fazla belli olmuyor fakat göbek bağımsızlığını ilan etmek üzere. Özerk şuan. Kola yok cips yok 13 yaşındayken tamamen bıraktım Kısacası hiçbir abur cubur yok. 3 4 aydır tüketmiyorum. Bol su içiyorum. Sadece şu son 1 haftada biraz azalttım. Beyin yönlendirmesiden midir nedir. Sadece çubuklu dondurma yiyorum biraz fazla olarak bir de beyaz ekmek. 2.5 aydır neredeyse her gün az biraz egzersiz yapıyorum. Egzersiz dediysem kolları bacakları çalıştırma gölge boksu vs. Yürüyüş yapmaya başladım 1 saat. Ama yok arkadaş 89 ile 92 arasında gidip geliyor. Bir türlü 88.9 bile olamadım. Oldum da yok denecek kadar az. Ekmeği kesersem düzelir miyim belli bir derece? Sizce sorun ne ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 14 Haziran 2020; 17:45:10 > |
|
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter. Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler