Bence bunun tek mantıklı açıklaması smsleri kafasına göre Acun belirliyor. Ben buna inanıyorum şu son 2-3 seneden sonra iyice inanmaya başladım. Hanzade'nin ilk haftadan itibaren sonuncu olması gerekir. Aynı şekilde İlayda ve Öykü'nün de ama ilk konseyde İsmail Öykü'yü söylerken sanki smste üstte olduğunu bilerek söylüyor bunu nereden bilebilir? Elbette Acun söylerse. Çünkü Öykü'yü söyleyip aday çıkartırken de sırıtıyor. Mesela Melis bu hafta 6. sıraya yükseldi sebebini de hemen Hakan ve Semih panoramalarda hedefteyim lafıyla açıkladılar. Acunun kafasına göre yaptığı smsi normalleştiriyorlar. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (785. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları GösterSaçlara bak ya ne iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
Şu gönüllüler adası tam çingen topluluğu ada hayatı çok gösterilseydi bunlardan çok ekmek çıkardı -
quote:
Alıntıları GösterBu da geçen sezon hocam
-
Konuda neden herkes paragraf yazmaya başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ünlüler tutmuyor, ACUN tutuyor.. Acun Jane i ni feda eder mi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100.000 SMS 40.000$, çerez parası Acun için ne ki.quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Bence bunun tek mantıklı açıklaması smsleri kafasına göre Acun belirliyor. Ben buna inanıyorum şu son 2-3 seneden sonra iyice inanmaya başladım. Hanzade'nin ilk haftadan itibaren sonuncu olması gerekir. Aynı şekilde İlayda ve Öykü'nün de ama ilk konseyde İsmail Öykü'yü söylerken sanki smste üstte olduğunu bilerek söylüyor bunu nereden bilebilir? Elbette Acun söylerse. Çünkü Öykü'yü söyleyip aday çıkartırken de sırıtıyor.
Mesela Melis bu hafta 6. sıraya yükseldi sebebini de hemen Hakan ve Semih panoramalarda hedefteyim lafıyla açıkladılar. Acunun kafasına göre yaptığı smsi normalleştiriyorlar.
Alıntıları Göster
Üstelik GSM NO başına SMS oy sınırı yok.
Noter doğru fakat fakat atılan oylar Halka ait değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Günde 3 oyun yetmez 4-5 oyun oynatsın acun
Vallahi izlerken yoruluyoruz ya
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Konuda neden herkes paragraf yazmaya başladıYoksa mersinaki mi geliyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
İLAYDA YAZ 1890 a GÖNDER İLAYDA YAZ 1890 a GÖNDER
İLAYDA YAZ 1890 a GÖNDER İLAYDA YAZ 1890 a GÖNDERDORA DAYI YAZIP 1890'A GÖNDERDİM HOCAM!
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Konuda neden herkes paragraf yazmaya başladı"Pandomim koptu," bu aralar herkes gergin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 28 Şubat 2021; 13:38:24 > -
Sosyal medyada Hanzade ile ilgili tek bir olumlu yorum görmeme rağmen sonuncu olmaması beni de şaşırtıyor ama bu sene en az izlenen senelerden biri olduğu için çevresinin attığı smslerle sıralamada ortalarda kaldığı ihtimali de var.
Öykü ve İlayda'nın smslerde sonlarda olmaması normal. Öykü'nün gelmeden önceki aktristlik kariyerinden topladığı fanları vardı, ayrıyeten yarışmada en çok reality veren yarışmacılardan biri. İlayda tanıtımda bile destek toplamayı başardı, milletin "baykuşlar" yerine İlayda gibi ceylanlara oy atmasını garipsemiyorum. İlayda çok iyi bir cast değil, diğerleri çok kötü cast. Melis'i Pınar Saka ile benzetenler var, performans olarak ondan daha iyi ama reality olarak "Zehirli sarmaşık" iki kat daha iyi.
Ben de kendimi kaptırıp paragraf yazmışım, buraya gelmeden önce burayı yarışmayla ilgili komik capsler paylaşılan bir yer sanıp gelmiştim
Üzüm üzüme baka baka karardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIDORA DAYI YAZIP 1890'A GÖNDERDİM HOCAM!
Alıntıları GösterDora dayı için SMS leri hazırladım hocam . Akşama olası bi durumda bombalayacam
Birleşme partisi oyunu oynanacak . Kazanan takım birleşme partisine gidecek . Kaybeden ise kendi arasında birleşme kolyesi oyunu oynayacak
birleşme kolyesini kazanan yarışmacı , kendi takımından 4 kişiyi birleşmeye götürmeye hak kazanacak . Gidemeyen takımdaki yarışmacılar geceyi adalarında geçirecek
en lerin ve ilklerin survivoru
Dora tenhada zıplıyorsun bilirim
Arkandan dayı demişler gülerim
Bizde ortam hep böyleydi yeğenim
Ringe gel de dayı kimmiş görelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 28 Şubat 2021; 13:23:17 > -
Yarışma cumartesi bile 5.50 reyting alıp 7. Olmuş. Acun nedenini düşünüyor mu acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Birleşme partisi oyunu oynanacak . Kazanan takım birleşme partisine gidecek . Kaybeden ise kendi arasında birleşme kolyesi oyunu oynayacak
birleşme kolyesini kazanan yarışmacı , kendi takımından 4 kişiyi birleşmeye götürmeye hak kazanacak . Gidemeyen takımdaki yarışmacılar geceyi adalarında geçirecek
en lerin ve ilklerin survivoru
panoramada mı söylediler?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31Dora tenhada zıplıyorsun bilirim
Arkandan dayı demişler gülerim
Bizde ortam hep böyleydi yeğenim
Ringe gel de dayı kimmiş görelim
Murat Özarı ile Yasin'in edebi yeteneğini birleştirmişsiniz hocam, bravo.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X