|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (687. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498keşke zamanında turabiyi de böyle fırçalasaydın
Yunus Emre torpilli elemanlarına bağırdı diye zırlayan herif Bardur ikilisi oraya buraya küfür edip saldırırken 'arkadaşlar lütfen bunları istemiyoruz' diye sakin sakin konuşuyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden reklam girmedi oyları sayarken diyordum meger acun reisin planı varmış.
-
Ben fark göremiyorum hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
İlayda çöpü varken Çağrı yazmak.Kız sms 1.si çıktı smsi yüksdk diye yazmiyorlar karsisina cikarlarsa elenebilirler
İlaydanın forumdaki performans fetişistlerini kudurtması çok iyi değil mi ya? -
Ne tutarlısı hocam kız yarışmıyor bile ortada öylesine takılıyo realitysi de yok nerde o eski nagehanlar serenaylar hey gidi -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Ben fark göremiyorum hocam.Valla 10 ziyagil bebesine 1 ilayda değişmem...
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: wakrupalice
Ne tutarlısı hocam kız yarışmıyor bile ortada öylesine takılıyo realitysi de yok nerde o eski nagehanlar serenaylar hey gidiNe güzel işte kendini yormadan birinci oluyor
-
-
Poyraz unlulere gecicek sanirim -
Sıfır performans Öykü takımı ele geçirmiş istediğini yazdırıyor, diğer sıfır performans SMS birincisi oluyor. Takıma bak.
quote:
Orijinalden alıntı: wakrupalice
Ne tutarlısı hocam kız yarışmıyor bile ortada öylesine takılıyo realitysi de yok nerde o eski nagehanlar serenaylar hey gidiNagehan Serenay yerine İlayda yı tercih ederim
Hele o Serenay neydi öyle anam anam anam diye ağlayıp dururdu
İşte onu diyorum çöp geldi çöp gidicek :) Tutarlı demek her zaman pozitif anlamda olmuyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam keşke Avarel Barış olsaydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bravo hocam -
Çağrı Reis gitmesin, iyi mevzu çıkarıyor
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Bu akşam çok formdasın hocam
Alıntıları Göster
-
İlayda umarım %10 performansla herkesi eler bölyece bu yarışmanın at yarışı olmadığı ortaya çıkar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X