KARABACAĞA BU SAHNEDE NE OLMUŞTUR HOCAM? |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3074. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III@funky-nd İLAYDADAN GÖZÜNÜ ALABİLİYOR MUSUN ŞEKERTAN
ilayda'yı tanıyamadım hocam. estetik ne hale getirmiş. yazık olmuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIKARABACAĞA BU SAHNEDE NE OLMUŞTUR HOCAM?
Alıntıları Göster
-
Yılın başında kolejli poyraz ve halk çocuğu balaban finale kalır balaban kazanır diye düşünmüştüm boşa izlemişiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başladı yine kadın şampiyon zırvasına.
-
Poyraz coştu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Poyrazsunun içindeki apaçi dayanamadı artık
Poyraz şu hareketlerinden sonra inşallah şampiyon olamazsın itici herif
Oylama kapanmadan yaptı hareketini.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlayda kendine napmış
-
Poyraz coştu bu arada iticisiniz Yunus Emre Çağrı Çaleyna.
Çağrı sen orda en çok İsmaille sorun yaşadın gidip Poyraz'ı neden zorda bırakma derdindesin. Gereksiz herif
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Poyraz şu hareketlerinden sonra inşallah şampiyon olamazsın itici herif
SAYGISU POYRAZ TEMSİLİ ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 24 Haziran 2021; 23:52:0 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Poyraz coştu bu arada iticisiniz Yunus Emre Çağrı Çaleyna.
Çağrı sen orda en çok İsmaille sorun yaşadın gidip Poyraz'ı neden zorda bırakma derdindesin. Gereksiz herif
Yunus Emre ne yaptı hocam izlemedim orayı ?
-
Harbiden ya, herkes doğru düzgün konuşma yaptı ama Poyraz efendi ayağa kalkıp şov yapmaya kalktı.
Çok gereksiz hareketti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Poyraz coştu bu arada iticisiniz Yunus Emre Çağrı Çaleyna.
Yanardöner herifin teki. İsmail'in arkasından federasyona neler dediğini biliyorum diyordu, dişini göster muhabbetinde neredeyse dalacak gibiydi. Son 4'ünde bile saymamıştı. Şimdi gidip İsmail'e attığı oyları paylaşmış
Ayşe ve Poyraz'ın oy için şekilden şekile girişi fiyasko. Ayşe kadın kadın diye zırlıyor, Poyraz'ın apaçi yükselişi zaten ayrı olay
-
Şampiyonluk en çok İsmail'e yakışır.
Ayşe'yi hiç sevmiyorum artı olarak Poyraz da çok itici birisi.
Şimdi Poyraz kazansa egosundan kurtulamayız, yok öyle böyle bilmem ne, az çok bilirsiniz kendisini.
Ayşe kazansa hele olacakları hiç düşünemiyorum.
En iyisi İsmail'dir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Yunus Emre ne yaptı hocam izlemedim orayı ?
Alıntıları GösterAyşenin Bukalemun benzetmesine takmış ordan vurmaya çalıştı yani kaç ay geçmiş bunu açıyor. Git dışarda sor ne soracaksan o kadar gereksizler ki.
Bukalemunun kuyruğu, başı gibi benzetmesi vardı ordan Poyraz'a da giydirmeye çalıştı küçücük aklıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 24 Haziran 2021; 23:58:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X