İso'ya sağlam sms akıyor.Ayşe boş yere ateş ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2981. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ben de iğreniyorum hocam, İsmail'in oyunu düşürmek için elindeki tüm kozları kullandı resmen.
-
Rahatsız olmasına rağmen Batuhan a bebek sallama taklidi sürekli olarak yapılırken bunlar takımca eğlenmiyor muydu? Amaç İsmail i düşürmek, planlı yapıldığı belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Nee İsmail Ayşeye sen ölünce tabutunu taşıyacak kimse olmayacak mı demiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Nee İsmail Ayşeye sen ölünce tabutunu taşıyacak kimse olmayacak mı demiş
-
Bir kere bile ismaile dememis rahatsiz oluyorum diye, ta cagri zamanindan filan bahsediyor.
Resmen adami suclu konuma getirmek icin kafasinda tasarlamis..
İsmail'in üstüne oynamaya da başladılar
Oha ya taaa Çağrı zamanından bahsediyormuş Ayşe.
Ben bu kadar adi bir karakter daha önce görmedim, bekleyip bekleyip ne zaman İsmail'in oyunu düşürürüm diye fırsat beklemiş resmen.
Gerçekten kötü bir karaktersin Ayşe.
-
Kadın kadın kadın... yeter ulan! Kadın olunca her b*ku diyip, kendine laf ettiremez misin? Ayarsızın önde gideni, herkese ağzına geleni söylüyor, kendine gelince "ben kadınım"
Bu ülkedeki cinsiyet mağduru tiksindirdi yeter be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aleyna İsmaili savunuyor kadın düşmanı olarak görünmemek için hemen konuyu değiştirdi iğrençsin rezilsin
-
Çağrı başlatmıştır kesin şişko Ayşe diye İsmail de ona uyumuştur :)
Ayşe'yi Dora'nın gazlamış olma ihtimali
-
Ayşe gibi evladım olsun fırında yakarım...Töbe töbe...
-
Ayşe potada da değil,saçmalık.Survivor’a ciddi oy atan kitlenin hak ettiği konseyler bunlar.
quote:
Dayım yine cenaze namazını kıldıracak hocam
-
Ada birlestikten sonra ne zaman acsam Ayse İsmaile takiliyordu. Simdi de cikmis dalga geciyor diye algi kasiyor. İsmail fazla temiz geldi bu survivora
-
Kezbanlığın vücut bulmuş halidir Ayşe
Ayşe dombilisi ateş etmeyi de bilmiyor cahil
İso, sms kasıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X