Bu akşam Kazananı bilseniz kesin çoğu kişi izlemez |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2968. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
"Karşısında kadın olduğunu unutmamalı." Bıktım bu feminist ayaklarından. Hem kendilerini ayırıyorlar hem de ayrımcılık var diye ağlıyorlar. Sen kendini eşit say ki diğer insanlar da eşit saysın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne dedin de yine tshirtinle aynı renge büründün acaba
-
Şimdi sıra İsmail’i mi bitirmeye geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.dokunulmazlığı ayşe almış diyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ne dedin de yine tshirtinle aynı renge büründün acaba
Bugün Dayımın potadan çıkması yok mu hocam
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Bugün Dayımın potadan çıkması yok mu hocam
Alıntıları GösterAdada kalmayı diğer adaylardan daha çok hak ettiği ortada hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Şimdi sıra İsmail’i mi bitirmeye geldi.İnşallah hocam
-
Batuhan’ı yediler,şimdi de İsmail’e oynamaya başlamışlar.
Şimdi Dora-Aleyna-İsmail potası olmadı mı?
Fanlar birleşip Dora’ya oy atsın. İstanbul’a gitmeden Aleyna’yı da eleyip, finalde el ele tutuşup kazananı beklesinler. Zor değil gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Batuhan’ı yediler,şimdi de İsmail’e oynamaya başlamışlar.Batuhanı yiyen onlar değil hocam İsmailde hakaret ettiyse bi zahmet nerede açıldığını sorgulamayacak ki kendisi zamanında zenne muhabbetinin bayağı ekmeğini yedi
-
DAYIM dokunulmazlığı almalı umarım DAYIM almıştır
-
Samimiyet perileri sevgi sıralaması yapıyor
-
Konsey tanıtımında kimin kazandığını belli etmişler çok sinir bozucu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
"Karşısında kadın olduğunu unutmamalı." Bıktım bu feminist ayaklarından. Hem kendilerini ayırıyorlar hem de ayrımcılık var diye ağlıyorlar. Sen kendini eşit say ki diğer insanlar da eşit saysın.Hocam erkekler olarak maalesed Meriçleştik. Bizim de birlik olup bu faşizan baskıya karşı durmamız lazım. Sen kadınsan ben de erkeğim ona göre konuş o zaman. İnsanın siniriyle öfkesiyle oyna tepki alınca ben kadınım de mağdur ol..
Ayşe’nin karakteri çok kötü ama performans olarak Aleyna'ya on basar bu bir gerçek.
-
Gayet de o Berkay-Poyraz-Ayşe koalisyonu yedi.O potaya Berkay’ın Ayşe’yi koyması sürpriz değildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X