Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.618.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29612962296329642965
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Adamlar söylemeden 10 dk sebep açıklıyor Acun hala önce sebebini diye başlıyor  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Mükemmel bir konuşma yaptın Poyraz. Sen kendinle çelişmeye devam ettikçe,daha da artıyor kızın oyları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GİTME KAL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

GİTME KAL
    Aleyna’yı potaya sokmasıyla,Poyraz dayısını sevmiyormuş diye yorumladım hocam.

• Dayımı aç bırakmışlar sevgili halkım değerli aleyna severler. Poyraza inat dora dayı yazıp 1890 a gönderiyoruz. Bu mağduriyete sırtımızı dönemeyiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Furkan Poyrazı fena kompleks yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 16 Haziran 2021; 0:34:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Aleynayı kıskanmayın hocam.

-Gaddar kerim adlı hesabımdan

• Poyraz Aleyna'yı söyledi diye bile linçleniyor bu sene iyice kafayı sıyırdılar. Adam en başından beri sevmiyor Aleynayı ayrıca performansı da yok ne yapsın

• Doraya atacağım 3-5 sms ama boşa gidecek diye atmak istemiyorum. Dora aleynayı geçse bile gerisinde gösterecek acun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerrard1903

Doraya atacağım 3-5 sms ama boşa gidecek diye atmak istemiyorum. Dora aleynayı geçse bile gerisinde gösterecek acun

Son bi şarkı hocam  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Dayım benim dayım benim derdim aşkım canım benim

• quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

Bu mesaj silindi.

Ayşe'ye oluşan nefret Aleyna desteğinin önüne geçti diye yorumluyorum artık diyeceğim bir şey kalmadı gerçekten ben de anlam veremiyorum. Aleynayı destekleyenler daha çok Aycan fanları bu arada ama Nisacılardan da ufak tefek destekleyen var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Hocam bu Aleyna öyle birisi ki 3 dakika gördüğü masterchef emire artık ne dediyse adam hayvan gibi bilenmiş bir şekilde twitterda ayşe fanlığı yapıyordu

Alıntıları Göster

Annesi yazmıştı hocam. 'Senin adın neydi, tuzluk getir bana' falan demiş Emir'e  

• quote:

Orijinalden alıntı: uncrowned king

Bu mesaj silindi.

Ailesi parayla yüksek takipçili sayfalar tuttu instagramda özellikle baskan1903 diye birisi var güzel sms dilendi

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Annesi yazmıştı hocam. 'Senin adın neydi, tuzluk getir bana' falan demiş Emir'e  

Alıntıları Göster

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  @Eragone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 16 Haziran 2021; 0:47:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Ayşe'ye oluşan nefret Aleyna desteğinin önüne geçti diye yorumluyorum artık diyeceğim bir şey kalmadı gerçekten ben de anlam veremiyorum. Aleynayı destekleyenler daha çok Aycan fanları bu arada ama Nisacılardan da ufak tefek destekleyen var.

Alıntıları Göster

Nasıl ufak tefek yahu, twitterda geçen sene o değişik için ağlayanların çoğu Aleyna'cı şu an. Son 2 bölümde aynı onun gibi saçma hareketler yapıp suya atlaması çok hoşlarına gitmiştir hatta  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Ahhahah,Aleyna Poyraz’a teşekkür etti sevmiyorum demedi diye.Bu kadar da düşülmez yahu,adam her aldığında seni söylüyor.Çok absürt geldi bana.

• Semihin içine Eagle hocam kaçmış dayımın İsmaili eleyeceğini iddia ediyor  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 16 Haziran 2021; 0:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Poyraz Aleyna'yı söyledi diye bile linçleniyor bu sene iyice kafayı sıyırdılar. Adam en başından beri sevmiyor Aleynayı ayrıca performansı da yok ne yapsın

Diğer yorumda cevabını kendiniz vermişsiniz hocam. Ayrıca Poyraz’ı sevmeyenler de o grubun içinde.

Aleyna’yı söylemesi mi linçleniyor yoksa söylerken kullandığı sözler mi? Şu Poyraz’ın kendisiyle çelişmesi beni de bıktırdı. Aleyna’yı sevmiyorsun herkes biliyor da, sevmediğin,samimi bulmadığın Ayşe ne ara sevgi listene girdi? Bir de birlikte vakit geçirmeyi seviyorum diyor. Elenen arkadaşlarına saygısızlık bu söylediğin. Aleyna nefreti Poyraz’ı bitirecek böyle giderse.

• 
Sayfa: önceki 29612962296329642965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.