< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2931. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
KADINLARIN SAVAŞINDA MERMİYİ YİYEN BİZ OLDUK...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible Certainty
Oha Akp il teşkilatı twitter'da Ayşe'ye oy istemişNe sandın ayşe dediğin kezonun ailesi klasik siyasal islamcı profil. Erkekler çıplak yarışıyor ailece izleyemiyoruz diye rtük e şikayet eden de bunlar. Kendilerine herşey mübah, başkası yaparsa zinhar cehennemliksin...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dianz
Bu arada Berkay bu hafta itibariyle şampiyonluk şansını kaybetmiştir.Hahaha haha hala mı. Geçen hafta kesin gitti falan diyordunuz. Berkay müthiş bir strateji ile en büyük rakiplerinden birini eledi. Şimdi sırada eley Ayşe İsmail potasında. Bu kadar sms yorgunluğunda Berkay dora bile ekleyebilir şu 2 Kezbanı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ETHANCARTER YOĞUN BATU ÜZÜNTÜSÜNDEN ÖLDÜ...
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
KADINLARIN SAVAŞINDA MERMİYİ YİYEN BİZ OLDUK...Geçen sene bireyselde yan gelip yatan Barış ın yarısı kadar gidemedik valla en çok bu üzüyor beni hocam.
Anlaşmamız şu saatten sonra benim için bitmiştur.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
DAYIM ve Alında98
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Anlaşmamız şu saatten sonra benim için bitmiştur.Sakin olun hocam dayımın gönlü boldur roket takımını da sever
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 14 Haziran 2021; 1:15:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndÜşüyoruz BatuAlfa reyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yasin kadar, Barış kadar, reality killer Elif kadar gidemedik bu leş sezonada bu yakışırdı...quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Geçen sene bireyselde yan gelip yatan Barış ın yarısı kadar gidemedik valla en çok bu üzüyor beni hocam.
Alıntıları Göster
Survivor 2021 şampiyonu Poyrazı tebrik ederim tek ciddi rakibi kumpasa gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
KADINLARIN SAVAŞINDA MERMİYİ YİYEN BİZ OLDUK...batuhan ve aleyna son sahne
-
Az önce Furkan Dede söyledi ben de aynen katılıyorum şu an Dora Dayı-Berkay potaya girse Berkay elenir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Batuhan’a mağdur yaftasını yapıştı kaldı,Bmy kıyasları falan görüyorum,bu adam konseylerde söylenen her şeye sert bir şekilde cevabını verdi,kimsenin himayesi altına girmeyen tek adamdı oradaki.Röportajlarını eleştirdiler ama milletin adada kamera olmayan yerde konuştuğu şeyleri o röportajda söylemeyi tercih etti,mağdur birisi böyle yapar mı ?
Son yıllarda oyuna küstüğü 1-2 yer hariç izlemekten en zevk aldığım yarışmacıydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bakalım Ziyagil'den sonraki avımız kim olacak.
Dora’nın, İsmail-Aleyna-Batuhan üçlüsünü Roket Takımına benzettikten sonra duygularım karmakarışık olmuştu.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Sakin olun hocam dayımın gönlü boldur roket takımını da sever
Alıntıları Göster
Meowth’u kaybettik ama ikili hâlâ orada. Ayağınızı denk alın!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Dora’nın, İsmail-Aleyna-Batuhan üçlüsünü Roket Takımına benzettikten sonra duygularım karmakarışık olmuştu.
Meowth’u kaybettik ama ikili hâlâ orada. Ayağınızı denk alın!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dianz
Hocam sen yapmasan ben yapmasam maks 13 yaş ergen kitlesi yapacak. Hiç şaşmaz.Babalarının telefonundan attıkları smslerin faturası gelince hepsi dayak yiyecek hocam, müsterih olun
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBakalım Ziyagil'den sonraki avımız kim olacak.
-
Şaklaban Dora..quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X