ege hocam ve ethan hocam vedalaşıyor ![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2930. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
DEAR ACUN ILICALI
DEAR FURKAN DEDE
BATUALFAYI OLADI BİR ALL STARDA TEKRAR GÖRMEK İSTİYORUZ
SAYGILARIMLA
ETHANCARTER
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son iki haftadır kızlara çok fazla oylar gidiyor ama bundan sonra böyle olacağını sanmıyorum. Dora eğer Eleynayla potaya girerse eleyebilir. SMS yorgunluğu da oldu. Berkay'ı zaten eler muhtemelen. Final şansı yükseldi dayının
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim anlamadığım bu olayda suçlu ve mağdur olan, neden sadece Aleyna oluyor?
Aile meselesini gündeme getiren Acun.
Meselenin “iftiradan” ibaret olduğunun da bir kanıtı yok.
Hadi birisi mağdur olduğu için elenmiyor, diğeri niye elenmiyor peki?
İki yarışmacınında habersiz olduğu,Acun’un gündeme getirdiği bir konuda (ki bir tarafın suçluluk duyması gerekirken) kabak neden tek bir kişinin başında patlıyor? Bu konunun üzerinde durmadı,her seferinde gündeme getirmedi, ailesinin yanında bile durmadı ve suçlu oluyor. Aksini yapsa hak vereceğim.
Aleyna’yı savunmuyorum. Bu konuda yanlış anlamayın. Söylemek istediğim, iki yarışmacıyı teraziye koysan, eşitler. Bir tarafın yüceltilip, diğer tarafın aşağılanması hoş durmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bizim atasozlerimiz bebe uyutmak icin degil, adam uyandirmak icindir adam!!
Ethan hocam için üzüldüm, kulaklarımda batuboyun tüyleri diken diken eden bu sözleri çınladı
Geçmiş olsun hocam @EthanCarter III
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 14 Haziran 2021; 1:2:0 >
Hocam sizin için dora dayı kontenjanından 1 kişilik yer açtık. Bu gece duygularınız çok yoğun oldugu için yarın davetimizi degerlendirin.Kayıt için gerekli evrakları size iletecegiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamsınız hocam eyvallah.quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Ethan hocam için üzüldüm, kulaklarımda batuboyun tüyleri diken diken eden bu sözleri çınladı
Geçmiş olsun hocam @EthanCarter III
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498bir sonraki pota aleyna ismail ayşe
İnşallah yaparlar bu kadar sms yorgunluğunda Kezbanın biri elenir.
quote:
Orijinalden alıntı: FuskoIssız Adam Cemal, öldü.
Yancı Emin, öldü.
Almancı Barış, öldü.
Agresif Baran, öldü.
Fenomen Hayrettin, öldü.
Pehlivan Yunus Karabacak, öldü.
Şeffafs Doğan, öldü.
Hanzo, öldü.
Laz Reşat, öldü.
Tolunay Çağrı, öldü.
Tenisçi Melis, öldü.
Öykü Sultan, öldü.
Şeker İlayda, öldü.
Klon Aleyna, öldü.
Arabulucu Steven, öldü.
Mağdur Batuhan, öldü.
İŞTE BEN , DORA DAYI , KARŞINDAYIM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: JankatDün Batuhanı şampiyon yapacağız diyen adamlar bugün Poyraz'ı şampiyon yapmayacağız diyorlar. Poyraz şampiyon olduğunda da TV8'i sileceğiz reyting kazandırmayacağız dersiniz
Alıntıları Göstertv8'i 2014'te Turabi şampiyon olduğında silmiştim hocam
Davete icabet etmek sevaptır geliyorum hocam.quote:
Orijinalden alıntı: manifaturaci
Hocam sizin için dora dayı kontenjanından 1 kişilik yer açtık. Bu gece duygularınız çok yoğun oldugu için yarın davetimizi degerlendirin.Kayıt için gerekli evrakları size iletecegiz.
-
DAYIM ne yap et Kaleyna yı elemeden gelme
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Geçmiş olsun hocam @EthanCarter IIIben-ce hocam ve ethan
-
DAYIM ve Alında98
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu saatten sonra kim olursa olsun,zaten %99 Poyraz olacak,en büyük rakibi elendi kim ne derse desin.Batuhan şampiyon olamayacaktı zaten ama en azından İstanbul’da seyircinin karşısına çıkıp alkışlanmayı hak etmişti,çok emek verdi.Ona üzülüyorum sadece.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada yeri gelmişken programın ünlü-gönüllü formatı değişmeli. Halk her zaman gönüllü saflarında oluyor buda hakkıyla yarışan ünlü tayfasına yazık ediyor. Şuraya bak son 6 yarışmacı 5 i gönüllü (Acur'un potansiyel exxende kullanacağı yeni yüzler) orjinli.
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Bu saatten sonra kim olursa olsun,zaten %99 Poyraz olacak,en büyük rakibi elendi kim ne derse desin.Batuhan şampiyon olamayacaktı zaten ama en azından İstanbul’da seyircinin karşısına çıkıp alkışlanmayı hak etmişti,çok emek verdi.Ona üzülüyorum sadece.Çocuğu kendi kitlesi bitirdi hocam Batuhan bile Aleynaya tavırlı gitti zaten içinden ah etmediyse bişey bilmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X