Steven potasından bile çıkamayacak olan kızı aile olaylarıyla orada tuttun ya sana da yazıklar olsun Acun tüm yarışmanın seyrini değiştirdin |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2918. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hocam son 2 kırmızı oylamasında Kaleyna’nın önündeyiz,rahat rahat eleyecekken böyle bir olay patlıyor.Kız da acayip rahat takılıyor konseyde,hiç stresli değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Her hafta eleneni yazıyordunuz. Bu konsey kimin gittiği belli değil.Bellide Yazmadık. Biraz heyecan yapın
-
Ziyagil'in oğlu gider, reytingi az
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaleyna gitmeliydi ....
-
Hangi Yunanın elendiğini anlaman için parmaklarımla 1, 2, 3 yapacağım muhabbeti ne oldu, ben mi kaçırdım sonrasını
Ayşe mi gitti hocam?quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Steven potasından bile çıkamayacak olan kızı aile olaylarıyla orada tuttun ya sana da yazıklar olsun Acun tüm yarışmanın seyrini değiştirdin
Bide şu kızın saf mağduriyetine kandılar anne dava açacak diye ağlıyorlardı kadın yarışmadan çekilsin diye ortalığı karıştırdıktan 1 gün sonra kardeşinin hesabından ablama tam destek diye story paylaşıyor
-
Ayşe elenir bence. Berkay olaylarından dolayı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Ayşe mi gitti hocam?Hayır hocam
-
Evet geldik bakalim yine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam son 2 kırmızı oylamasında Kaleyna’nın önündeyiz,rahat rahat eleyecekken böyle bir olay patlıyor.Kız da acayip rahat takılıyor konseyde,hiç stresli değil.Hiç düşünmezdim ama bu potada elenen kişi Batuhan olursa üzülürüm sıfır şaka.
Batuhan bu potada giderse Adnan Ziyagil'den bile daha mağdur duruma düşer.
Sinirlendiğini görünce gitti sandım. Sakin ol hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Hayır hocam
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Hangi Yunanın elendiğini anlaman için parmaklarımla 1, 2, 3 yapacağım muhabbeti ne oldu, ben mi kaçırdım sonrasınıYapmıştır göstermemiştir
quote:
Sinirlendiğini görünce gitti sandım. Sakin ol hocam.Batuhanı sevmem ama şu potada o bile gitmeyi hak etmiyor hocam acun şu mevzuyu açarak 2 erkek yarışmacının hakkına girdi
-
Kimi sevdiysek max 6.oldu.Geçen sene Mert dedim,10.oldu,bir anda ansızın elendi.2015 ve 2018’de de Hakan 6.oldu elendi.Batuhan da giderse bugün,zincir tamamlanacak.Poyraz-İsmail potasında elensek üzülmeyeceğim de,Ayşe-Aleyna potasında gidersek…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 14 Haziran 2021; 0:1:39 >
Ayşe'ye oy yağdığına şahidim dün sosyal medyada sms yağdı. Elenmişse taraftarları kafayı yer
-
Batuhan giderse bu Ayşe-Aleyna saçmalığı daha da sürecek demek oluyor. Finale bile bu ikili çıkacakmış gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Batuhanı sevmem ama şu potada o bile gitmeyi hak etmiyor hocam acun şu mevzuyu açarak 2 erkek yarışmacının hakkına girdi
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X