Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.621.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27662767276827692770
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Alinda98

Görsen bile anlamıyorsun zaten

Alıntıları Göster
    Tutturmuşsunuz bir "mağdur edebiyatına" her konuşanı, geçmişinde yaşadıklarını her anlatana "mağdur" yakıştırması yapıyorsunuz ancak Dora ve Ayşenin iğrenç tutumlarını, hal ve hareketlerini es geçiyorsunuz. Size göre dobra olsun da isterse terbiyesiz olsun (bunu zamanında doranın yaptığı saygısızlıkları blackeagle "dayım en azından doğal" diye savunmuştu). Bu kızın karakterini, kendisini sevmeyebilirsiniz gayet doğal ancak kız kardeşi üzerinden mağduriyet kasıyor derseniz karşınızda beni ve benim gibileri bulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Steven nasıl dile getirmedi abi link attırmayın bana.

Alıntıları Göster

Sezon başında herkese hayat hikayelerinin sorulduğu röportaj linkini atabilirsin tabi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uzağa gitmeye gerek bile yok hocam daha bugünün tanıtımında olay annesiyle ilgiliyken annem cansuya bakıyor diye alakasız bir yere bağlıyor

Alıntıları Göster

Valla bunlardan bıktım hala da ısrar ediyorum Aleyna K mağduriyet üzerinden oy kasıyor. Karşıt görüşlerle de sonuna kadar tartışırım. Aleyna kasmıyor diyorlarsa Acun Aleyna'ya kasıyor desinler ona da okeyim yeter ki kabullensinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Sezon başında herkese hayat hikayelerinin sorulduğu röportaj linkini atabilirsin tabi  

Alıntıları Göster
    Aleynada bunun dışında bahsetmedi kardeşinden.

• quote:

Tutturmuşsunuz bir "mağdur edebiyatına" her konuşanı, geçmişinde yaşadıklarını her anlatana "mağdur" yakıştırması yapıyorsunuz ancak Dora ve Ayşenin iğrenç tutumlarını, hal ve hareketlerini es geçiyorsunuz. Size göre dobra olsun da isterse terbiyesiz olsun (bunu zamanında doranın yaptığı saygısızlıkları blackeagle "dayım en azından doğal" diye savunmuştu). Bu kızın karakterini, kendisini sevmeyebilirsiniz gayet doğal ancak kız kardeşi üzerinden mağduriyet kasıyor derseniz karşınızda beni ve benim gibileri bulursunuz.

Alıntıları Göster

Ay şimdi çok korktum biz dediğinde mağdur seviciler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 6 Haziran 2021; 19:47:56 >

• Siz burda kendinizi artılayıp durun ancak durumları objektif değerlendiren insanlarda var.

• Poyraz'ı kınıyorum.

• quote:

Poyraz'ı kınıyorum.

Kınamayın hocam daha yeni başladı 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN Bide utanmadan baskılar demiş halbuki kendi abisi kadınlara mobbing uygulayıp durdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 6 Haziran 2021; 19:51:35 >
  • quote:

Ay şimdi çok korktum biz dediğinde mağdur seviciler 

Alıntıları Göster
    Mağdur seviciyiz ok.

• quote:

Poyraz'ı kınıyorum.

65 kere DAYIM ile oynamaktan başka yaptığı icraat yok. Herkese karşı birebirde ezilmiş ciddi ciddi şu adamın performansını iyi buluyorlar şaka gibi. Oyuncu falan olması da bahane geçen sene Cemal de sporcu geçmişi yokken Sercan dışındaki en iyi performansa sahip isimdi. Bu sene Batuhan'dan önde sadece Poyraz yok ki Berkay, Steven var. Hatta İsmail'den de iyi olduğu konusu tartışmalı.

• kırmızı mavi kavgası kan davasına döndü. finallerde seyirci olursa destekçiler arası kavga bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Şu çöp yarışma için amma tartışmışsınız
  • franz392 kullanıcısına yanıt

zaten ortalık karışık sırası mı şimdi batuhan tt'sinin. ne kadar bencilsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

zaten ortalık karışık sırası mı şimdi batuhan tt'sinin. ne kadar bencilsiniz.

Dün kaleynanın yanında yer aldılar şimdi de kaleyna bizi eleyecek korkusu sardı el mecbur  

• quote:

Dün kaleynanın yanında yer aldılar şimdi de kaleyna bizi eleyecek korkusu sardı el mecbur  

Alıntıları Göster

başkasının gündem olmasını kaldıramadılar :D hemen tt yapmışlar.

• Mağdurhan çöpünün şampiyon olma ihtimali 0. Ne performansı var ne de öyle mağduriyet kasacağı bir geçmişi var İsmail bile şampiyonluk için ondan daha önde

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Mağdurhan çöpünün şampiyon olma ihtimali 0. Ne performansı var ne de öyle mağduriyet kasacağı bir geçmişi var İsmail bile şampiyonluk için ondan daha önde
    Batu olamazsa İsmail var Berkay var Aleyna var. Mavilerden şampiyon çıkmayacak.

• quote:

Batu olamazsa İsmail var Berkay var Aleyna var. Mavilerden şampiyon çıkmayacak.

Alıntıları Göster

Anlıyorum.

• onlarda mağduriyet

bizde 5-0

• Asıl mağdur olan ayşe aslında. Aleyna nın annesi iftira atmış resmen :)))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27662767276827692770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.